Golden child II
1st u-misbrukt generasjon utafra 4 generasjoner.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-10 23:37:20
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger717
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_374691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
neil robert jones f.
Hei til alle som var med og gitt kritikk og kommentar til det originale bilde.
Tusen takk for ærlig tilbake melding.
Originalen skal arkivers i Heras familie album.
Og jeg håpe hun blir modig nok å legge det ut selv om 20år’s tid.
For å få fokus på problemet på nytt. For denne retten er hennes og ikke min.

For barnemisbruk er et problem som alltid har vært med oss, og vil ikke forsvine i den nære framtiden, uten fokus og diskusjon .
Mvh.Neil

Myriam B.
Hmmm, her har jeg tydeligvis gått glipp av en diskusjon? Og siden jeg ikke helt skjønner hensikten med de sorte prikkene så trenger jeg kanskje den for å forstå dette?
Kanskje du har en link til meg?

Så forleløpig kommentar til dette bildet blir bare: Fint lys.
Myriam B.
Takk for link:-)

Først en kommentar til dette bildet: Som sagt før, lyset er flott. Bakgunnen og plasseringen av jenta gjør bildet litt rotete, og jenta er søt, men håret i ansiktet er litt distraherende. Det samme er de sorte prikkene.

Og så en kommentar til det forrige bildet, og diskusjonen deretter. Slike bilder fyller meg med motstridende følelser. For det er risikabelt å legge ut bilder av nakne barn på nett, dessverre. Man risikerer at bildet neste gang dukker opp i andre sammenhenger, kanskje t.o.m manipulert til å se ut som noe helt annet enn det der.
For det det er, er jo et helt uskyldig bilde av ei naken jente på stranda, ei søt jente, fotografert i vakkert lys. Det burde ikke være noe problem å publisere i det hele tatt, og det gjør meg frustrert at det faktisk er det.

Så nei, det BURDE IKKE være noe problem å publisere et bilde som dette. Men jeg ville allikevel ikke ha gjort det selv, verken med egne eller andres barn.

Og Neil har selvfølgelig også helt rett i at de fleste overgripere slett ikke er de "farlige" fremmede, de som sitter foran datamaskinen og laster ned slike bilder. De farligste er fedre, brødre, stefedre, onkler, den snille naboen, fotballtreneren osv. Og faktisk også i noen tilfeller, mammaen...
Personer som allerede har vår tillit, de som vi slett ikke tenker på at ikke bør se barnet vårt nakent. Men at de er farligst, fordi de nærmest har ubegrenset "tilgang", betyr ikke at vi ikke bør skjerme barnet vårt fra å havne i en pedofils datamaskin også...

Men i en ideell verden, så ville slike bilder bare vært nydelige, for barn og barns naturlige uskyld er noe av det vakreste som finnes. Det er bare så synd at det finnes så altfor mange voksne som er villig til å drepe den uskylden.
neil robert jones f.
Tusen takk Myriam,
For ærlig svar, god kritikk og veldig god tolking av diskusjon og problemet.
Mvh. Neil
Anna K.
Ja, den versjon ble til meget "politisk korrekt" illustrasjon på synspunkter rund naken barnekropp på nett, TV, blader. Men dessverre er disse forholdsregler av og til et nødvendig tiltakk grunnet "felleseie" på alt som havner på nett inkludert private bilder.
Bildet er en social karikatur. Om det tekniske ble sakt mye konstruktiv tidligere.

Mvh Amma
Anna K.
ops! og jeg heter fremdeles Anna :-)))))
Rune Edvin H.
Synes denne versjonen nok var mer provoserende enn uten prikkene. Her blir jenta sterkt seksualitsert, vel og merke i en bevisst form. Interessant innlegg i en debatt.
Rune
neil robert jones f.
mange takk til Anna for det og tideligger kommentar.
og godt poeng Rune. jeg er enig med deg.
Men det fremdeles ser ut til å være et ”no win situasjon”
Aina s.
Jeg kommenterte det forrige nettopp, men så forsvant det, og nå finner jeg kun dette. Vel, hadde uansett tenkt å foreslått å evt legge ut dette da det kan gi et budskap. Synes det er fototeknisk lite interessant, men som politisk/holdningsrettet budskap kan det fungere. De sorte prikkene gjør det samtidig lite interessant for pedofile vil jeg tro. Ville kuttet endel til venstre.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu