Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 50-150mm f/2.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetStudioblits med softboks over fra høyre
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger597
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_374553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Jan Inge K.
Tjaa, jeg synes i grunnen dette er bare rett og slett et knallbra portrett... eneste jeg som helt amatør på portrettfotografering lurer på er om det ikke hadde vært mulig å unngå refleksene i øynene som er på både dette og de fleste andre portrett man ser.. eller ville blikket da blitt "dødt"?
Torbjørn K.
Takk for kommentar.

Ang. refleksen i øyet, tror jeg ikke den er mulig å unngå her. Personlig synes jeg den bidrar positivt og skaper et "glimt" i øyet.

Torbjørn
Avsluttet .
Synes også dette er bra. Det eneste som sjenerer litter er refleksene på leppene og kanskje litt mye i det ene øyet. Superskarpt er det også.
vh kjellh
Thorbjørn R.
Vellykket lyssetting - og ellers teknisk fint. God kontakt med modellen. Når det gjelder reflekser i øynene - så pleier jeg av og til å klone de bort. Noen ganger mister bildet da litt av "piffen", andre ganger oppleves det positivt. Hvordan det vil bli her, er vanskelig å si. Utsnittet er fint, men jeg ville vurdert en versjon hvor jeg kuttet like over der toppen begynner.

Mvh Thorbjørn


Mark L.
Dette bildet synes jeg var helt topp. Kontrastbruken og kompisjon er nøye valgt, og jenta har et fengende blikk som jeg liker svært godt. Et flott arbeid, Torbjørn! PS: Jeg synes også at refleksen må være her.
Per Harald O.
Et vakkert portrett. Flott lyssetting. God komp.God kontakt med modellen. Refleks: Helt etter oppskrifta.
Thomas R.
Er dette samme jente? Må si dette var mye mer vellykket både positur og lyssetting. Her ser hun helt uinntakelig ut, og den tøffe ett-punkts lyssettingen bygger opp under det uttrykket. Refleksene "skal" selvfølgelig være der :-)
Torbjørn K.
Hei, og takk til dere også for kommentarer.

Thomas: Ja, dette er samme jente som det forrige. Bildene er tatt på fotopia.no sitt lyssettingskurs i Trondheim.

Torbjørn
Erik J.
Elegant! Spesielt syns jeg formatet er velegnet og bra i forhold til positur og blikk.
Sverre H.
Dette er et portrett du treffer godt med Torbjørn. Liker komposisjonen du har valgt. Fin lysseting! God og naturlig kontakt med modell. Godt jobbet!
Avsluttet .
Vakkert og sensuelt, vil ikke gå inn på detaljer her, men helhetsinntrykket er delikat.
Mvh. Wind 8~))
Håvard F.
Ser du har flere gode portretter.
Meget solid gjennomført dette. Godt lys og fin positur på modellen. Godt i sh og skarp.
mvh
Håvard
Kristin S.
Synes dette var et flott portrett, og blitzbruk og lyssettingen ser veldig bra ut i mine øyne (men må innrømme at jeg ikke har så mye erfaring med slike fotografier:))Ville kanskje prøvd å kutte bittelitt til overst i bilde, litt lenger ned i panna, men ikke mye:)

Mvh Kristin
Christer Eide L.
synes dette er et vakkert bilde, nydelig lys og skarphet og ikke minst kontakt med modellen. når det er sagt så synes jeg øynene hennes kommer alt for langt opp i bildet, det er nesten sånn at jeg føler hun er på vei ut. jeg ville heller hatt med mer av hodet hennes, og mindre av skuldrene, for å få ansiktet, og det ene øyet mer i det gyldne snitt. da hadde dette bildet blitt mye mer behagelig for øyet å se på.

Christer.
Roger H.
Vakkert portrett dette her. Liker lyset og refleksen i øyet, men jeg ville beskjært bildet litt over hennes høyre skulder. Skulderen lyser opp og tar mye av oppmersomheten.
vh Roger
Wiggo T.
Et meget godt gjennomført portrett. God lyssetting og perfekt skarphet. Virkelig bra jobba!

Mvh
Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu