Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger503
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_372873} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen A. I.
Nydelig jente. God løsning på hender, fint kutt og bra komposisjon. Etterbehandlingen ødelegger endel - særlig på kinnet som lyser helt ut. Skuldra ser ut som en klump, du kunne slappet av den litt for henne.

Espen.
Kenneth W.
enig med Espen, skuldra ser nesten falsk ut, men likte sammensetningen, og synes bildet gjorde seg så lyst.. likte også øynene godt, fint uttrykk :)
Thomas R.
Her trengs det mer kjøtt på beinet, bokstavlig talt. Det hjelper ikke at modellen kjører skuldrene i været, det får henne til å se ganske anspent ut, og jeg tror ikke det er meningen. Jeg klarer ikke å bli helt komfortabel med lyssettingen, hendenen og håret skaper ett mørkt parti i midten som etter min mening trekker for mye oppmerksomhet fra ansiktet. Hmm, kanskje jeg skulle stått opp med det andre benet idag.
Borgar Engeland H.
Artig med en fotograf som deg som presenterer et så variert materiale. Alt fra tre urstygge, men festlige steinbiter til dette her:-)
Torbjørn K.
Takker for konstruktive kommentarer! Jeg ble vel såpass bergtatt av øynene at jeg ikke la merke til skuldra som stikker opp, men jeg er enig i at den ser litt anspent ut. Har noen flere bilder i samme sjanger, men da har jeg ikke like god blikkontakt med modellen. Bildet er forøvrig tatt under Fotopia sitt lyssettings-kurs i Trondheim.

Torbjørn
Ivan H.
Hei,

Tror kutting på begge sider ville forsterket fokuset på øynene og med da uten skuldrer.
Hun ser ikke så trygg ut og kanskje et litt skeptisk blikk? Her heller ikke fan av hender i ansikt. Men synes bildet er teknisk bra.

Ellers så har jeg ikke har erfaring med studiofotografering og ikke noe mer konstruktivt å komme med :)

Mvh
Ivan
Kjetil N.
Veldig bra. Fascinert av den fine fargetonen du har lyktes med. Og det blikket er fantastisk - og litt uutgrunnelig. Ser ikke nødvendigvis noe "galt" i skulderposisjonen. For meg blir det en detalj som bidrar til et helt spesielt totaluttrykk i bildet. Mvh Kjetil
Stig Børre E.
Syns Hollywood-glowen ødelegger litt. Jenta er jo utrolig fotogen, flott blikk. Posituren er fin. Men glowen er for drøy.

StigB
Per Harald O.
Vakkert high key bilde. Nydelige toner. God kontakt. For meg er hun ikke anspent.Handledd bør være med.Dvs. mere under. Skulder ok.Totalt et topp portrett og flott modell.
Erik J.
Jeg syns dette var enda bedre enn det forrige, ingen av innvendingene over har betydning for meg. Men det som forstyrrer meg litt er at jeg syns jeg ser lampene i øynene hennes.
Erik J.
Beklager, jeg viste til det forrige, men jeg ser nå at jeg mente det som kom etterpå.
Jørgen Grønnevik H.
Jeg liker bildet ditt knallbra, lyset er ypperlig, det er ikke for skarpt og det er stilrent =D
Det eneste jeg ikke liker er det at jeg føler hun kutter halsen sin en del og at skyggen som skapes av hennes venstre hånd er små irriterende når en legger merke til den.

Vennlig hilsen Jørgen G Hopland (hobbyfotograf)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu