Armygirl
studiomoro på skolen=)
Utstyr
  • Nikon D40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_368258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Sindre Kjetil F.

Funker jo greit dette her :-) Mulig jeg ville vurdert et tettere utsnitt, men alt i alt et greit bilde. På min skjerm virker det som du har mer å gå på for å gjøre øynene hennes litt skarpere. "Skal jeg begynne i militæret eller skal jeg ikke"-holdningen hennes er jo litt småkomisk, og skjønner at du kanskje ikke mener noe spesielt med dette bilde, men kunne jo trukket utrykket og poseringen hennes mye lenger for å få frem et budskap her som kunne vært veldig interessant. Lykke til med videre studier og fotokarriere!

mvh
Sindre
Avsluttet .

Flink du er! Har sett på bildene dine og mye bra her. Jeg husker en fotograf som sa noe slikt som at "det viktigste med et motiv, er bakgrunnen". Tenk litt på det når du tar bilder. :-)

Erik
linn e.

tusen takk for kommentarer=)
alltid flott med tilbakemeldinger... nei, det er absolutt ingen mening what so ever i det bildet, kun studiomoro!!! man lærer av alt vet du=)

ja, det med bakgrunn er nok noe jeg kan jobbe MASSE mer med, blant andre ting=)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu