Politifolk under demonstrasjon
Bildet ble tatt torsdag 8. Januar rett før politiet begynte å tåkelegge Oslo sentrum
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 50mm f1.4
  • Brennvidde50mmmm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt uten blits
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_367702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Sverre H.
Hmm, om fokusen hadde vært kun på han som faktisk ser på deg, kunne dette bildet vært kjempe bra. Nå blir det for vagt og defust etter min smak. Et slik bilde bør ha et budskap som holder det oppe, det ser jeg ikke nå.
Dag T.
Enig med Sverre angående fokus. Nå er det vel strengt tatt den nærmeste skulderen som er skarp, og det virker litt umotivert.
Ivar B.
Helt enig med de fåregående talerne. Fokusen er lagt helt feil slik jeg ser det. Skarphet på øynene som gir blikkontakt hadde gitt et helt annet og mye bedre bilde. Mvh Ivar.
Roy Sigurd K.
Takk for tilbakemeldinger. Jeg likte bildet først med utgangspunkt i settinga, hun lille dama foran og diverse andre ikke fullt så små menn bak, men dette kommer tydeligvis dårlig fram. Jeg har også, som nevnt, bomma på fokusen, men så ikke dette da jeg la opp bildet (eller da jeg tok det - brukte manuell fokus med 20D siden AFen streiker med mindre det er full sommerdag eller tilsvarende - jegvilhanyttkamerea!!)

roy
Avsluttet .
Må jo si at dette bildet gir meg svært lite, hadde du greid fokus på kvinnfolket til venstre så hadde det kanskje vært noe, mangler også helhet, vist mere av de demonstrerende, du får troppe opp i neste tårevåte neste gang,lykke til!
Mvh. Wind
Roy Sigurd K.
Takker for tilbakemelding. Jeg har som jeg har nevnt over forstått at bildet ikke er det beste, og tar dette til etteretning.
Per Magnus Ø.
Jeg vil bare skrive at jeg faktisk tok fotografens poeng med dette bildet med en gang, men det er kanskje bare meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu