Tanke
Dette er et bilde jeg har tatt under et prosjekt. Jeg syntes det gir en følelse som får deg til å tenke, motivet er tenkende... Og hva tenker hun?
Hva syntes du om bildet da?
Bildet inngår i albumet Studio - Bilder som jeg har tatt i studio på skolen. Bilder av venner til prosjektarbeider.
Utstyr
  • digitalt speilreflekskamera
  • -
  • Blender-
  • Filmtypedigitalt
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erik P.

Et mykt fint protrett, lyset er ganske mykt selv om det er nært og med blitz (Blitz ikke montert på kamera?)

Ansiktsuttrykket er fint fanget, men jeg syns modellen heller burde stått oppreist - eller beina burde vært skjult bak hodet. Nå blir beina et unødvendig forstyrrende element, og det blir forsterket av perspektivet - beina og baken blir ganske små. Vidvinkel og nært opptak gir også en litt større nese enn strengt tatt riktig, her spiller nok lyssettingen noe inn også.
Avsluttet .

Jeg synes det er glimrende at bena er slik de er, og at de er kappet av slik de er. Resten av komposisjonen, særlig nede er kanskje ikke helt som den bør. Søt modell og god idè uansett, så det er bare å fortsette!
Håkon Frede F.

Liker possituren. Jeg har faktisk selv lenge tenkt på å ta en slikt bilde med en slik possitur selv. lyset er også bra! herlig.
håkonFrede
Morten H.

Dette var bra! Utsnittet er kreativt, mange ville nok valgt å ta med alt av armene og overkroppen. Men jeg synes nettopp at du ikke gjør det gir skikkelig dybde i bildet. Ansiktsuttrykket står fint til tittelen. Virkelig bra dette!
Lisbeth F.

Kjempe fint uttrykk på jenta.Tror bildet hadde gjort seg bedre på høyde.Blir litt rotete med avkutta armer og bein her og der.Du er hvertfall godt igang med noe og det er bra.Ta masse bilder,lek og ha det kjekt!
Avsluttet .

Väldigt bra porträtt, uttrycksfullt, bra kontakt med modellen och ett härligt skärpedjup, en aning lite kontrast på kinden. Helhetsintrycket är ''Virkelig bra'
Marcelo V.

Tekniken er bra men det ble for trangt etter min mening.
Hilsen
MV
Thomas A.

Synes utrykket og kompen er bra, kanskje litt vel tett. Når det gjelder S/H teknikken så er det bare mellomtoner her og bildet blir veldig grått og kjedelig. Du må dra opp kontrastene litt, men legg også inn en reflektor på venstre side av modellen (høyre på bildet) slik at ansiktet ikke gror helt ut, altså så må du inn i studio igjen...men det regner jeg med du skal uansett

Thomas
Chris E.

Vakkert bildet!
Fin komposisjon, bildet får meg faktiskt til og tenke.
Du har virkelig ''fanget'' øyeblikket ''å tenke!''
Tittelen: Tanke passer derfor meget godt til dette bidet.

:-)
Avsluttet .

fint bilete!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu