Fra et forlatt torp lang inne på Finnskogen
Bildet inngår i albumet Forfall -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-04 14:05:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger625
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_365445} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Chr. G.
Jeg fikk umiddelbart et behov for å hinte om blåstikk, men det er kanske slik lyset er på Finnskogen?

Trivelig sted, men jeg føler ingen trang til å legge meg nedpå litt, til tross for hyggelig selskap.

Øyvind A.
Takk for kommentar. Når det gjelder veggpryeden, så er det bare cyan-komponenten som har overlevd tidens tann. Bildet er ellers tatt i seint ettemiddagslys, så det ble vel ganske blått ja.
Ø.
Øyvind A.
Veggpryden skulle det være.
Ø.
S. N.
Her har man bare stått opp og forlatt den flotte Finnskogen-faunaen.Trekker på smilebåndet - og lar meg rett og slett sjarmere. Liker prikkene på veggplatene. Det ser både for trekkfullt og fuktig ut til å være så avkledd.. Hilsen Silje
Kristin S.
Et flott forfalls skildring. Fint utsnitt og god komposisjon. Jeg synes i grunnen blåstikket i v.1 kler motivet, synes den forsterker det slitte og forfalne uttrykket. Spennende å følge med denne serien din.:)
Ønsker deg et godt nytt år.

Mvh Kristin
Thorbjørn R.
Småmorsom dokumentasjon, absolutt. Men bildemessig ikke den store opplevelsen.

Mvh Thorbjørn
Øyvind A.
Takk for kommentarer. Det hører med til historien at dette er fra en av de mest avsidesliggende boplassene jeg vet om. Der var det langt til det meste - også damer sannsynligvis.

Ø.
Kjell Sigurd S.
He he... det slo meg med en gang at dette måte være deg :-) Herlig tilbakeblikk til en svunnen tid da pinups var mer anstendige i sin fremtoning. Passe dekorative spikerslag. Enig med de som fraholder seg å teste liggekomforten. Likte forøvrig v1 godt selv med noe spesielle fargetoner. Uforglemmelig.

Kjell S
Øyvind A.
Takk for det, Kjell.
mvh Ø.
Avsluttet .
Joda det får jeg si, synes ikke det vitner om så mye forfall her da, litt sparkling av skruehull mm, et par strøk med Lady og sengtøy fra IKEA så er det klart for de strabaser som måtte være,
må vel ha tilhørt han Shumann dette siden det er tatt på Finnskogen, men kroppen bor jo et annet sted.
Mvh. Wind 8~))
Ann F.
Liker V2 best, den ga meg ikke så sykelig fengselsfølelse (eller kanskje det er mine tanker det er noe spes. med?). Og også fordi den nederste pin-upen da ikke stikker seg så ut fargemessig.
Hjemmekos er ikke akkurat det første jeg tenker på, sånn sett har du klart å gi et passe småtrist og antagelig ekte bilde av rommet.
Skulle ønske du hadde tatt med hele hodegjerdet av sengen . . .

Mvh Ann
Espen A. I.
Koslig sted dette, regnet med du var over ei natt eller to? :-) God illustrasjon, greit oversikt. Liker bildet med mindre metning.

Espen
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Det er v2 jeg kommer til å ta med meg videre.
Ø.
Johnny F.
Det er jo merkelig at du som er en så ekstremt dyktig teoretiker og så arogant på diskusjonsforumet ikke klarer å lage bedre bilder en dette.....
Øyvind A.
Hva er dette for slags kritikk? Hvorfor stempler du meg som arrogant?

Jeg er mottakelig for sysnpunkter på bildet. Men det har ingen verdi for meg hvis du ikke utdyper.

For øvrig vet du ingen ting om hvorvidt jeg klarer å lage bedre bilder enn dette.

Ø.
Odd Tore S.
Her var det ikke akkurat bilder fra bibelhistorien på veggen, så ikke er dette barneværelset, og det var nok mer jordiske forhold som opptok han som bodde her.
Veggkledningen festet med pappspiker virker kjent fra mine foreldres hus fra 1950, men der ble veggene i oppholdsrom tapetsert.
Bildet gir et bra grunnlag for videre fabuleringer om livet her inne.
v2 er mest korrekt, v1 den mest iøyenfallende. Fotografisk behandling står i stil med bildets innhold. Litt snaut i venstre side?
Odd Tore
Øyvind A.
Takk for kommentar Odd Tore. Jeg er enig i at det kan framstå noe trangt til v. Det sto et stygt skap der, som jeg ikke ville ha med. Dermed ble det slik.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu