"stien blir til mens vi går"
rein på tverrvatnet
Bildet inngår i albumet husdyra våre - husdyra våre som beiter rundt i nabolag og omegn
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-03 19:22:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-01-03 20:50:11
    Versjon #3
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_365289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Marit O.
Flott og stemningsfult Anne
fin plassering av reinsdyra liker også hvordan spora etter dyra lager en fin diagonal linje,samt pinnene gir en fin balagse i bilde,flott sett og fint presentert!

Godt Nytt År!

Mvh Marit
Joachim A.
Hei,
Synes ikke dette bildet fungerte noe særlig, ikke vondt ment :)
Synes de sterke kontrastene gjør at reinsdyra fremstår som sorte hull i bildet. Pinnene ser ut som om de svever i lufta, og bidrar derfor ikke til å beskrive terrenget.
Er det noen tråder mellom pinnene? Kunne kanskje vært klonet bort da de allerede nesten er usynlig.

Mvh Joachim

Eli R.
Usikker på om jeg kunne tenke meg å kutte litt oppe og til venstre.
- Eli
Morten M.
Denne bildetypen liker jeg godt. Bilder med store kontraster, og få dominante farger. Selv om dette er et fint bilde, hadde kanskje et annet standpunkt gjort at dyrene kommer mer mot deg og ikke halveis passerer deg og går forbi deg. Jeg tror også jeg ville beskjært bildet litt slik at den øvre venstre delen blir tatt bort. Der ligger det lite informasjon synes jeg. Synes dette var et bra bilde, likte det :-)

Morten
anne g.
tusen takk for interessante kommentarer! joachim her delvis rett m h tkontrast. plages med skjermen min og tar noen ganger feil, men ser det selv. skal forsøke med en ny v. dette er et vann med et reintrekk med gjerdesystem for å dirigere reinen rett.veien ligger en del høyere.,morten, det er ikke særlig lett å veøge kamerastandpunkt her, synes selv at det var et flott sted, selv om reinen gjerne skulle vært nærmere.pinnene gir etter min mening mye info om dybde og perspektiv, likedan stien. mvh anne
Per Einar G.
Hei Anne!
Jeg synes standpunktet er godt, dyretråkket som følger bildet innover og gir dybde er knall. pinnenene er jeg usikker på...men jeg kunne også tenk meg å se en S/H versjon da jeg tror det hadde blitt bra.

Mvh
Per E.
anne g.
godt forslag per einar, herved er det gjort! takk for det. mvh anne
Martin E.
Synes merkestavene strammer opp,gir en geometrisk abstrakt dimensjon.Slik det ser ut på min skjerm forsvinner de litt i ver2 men reinen ser kanskje bedre ut der.. Ellers hadde jeg vel ønska at den fremste reinen hadde noen flere skritt å gå før den går ut av bildet:)
Håvard F.
Sh versjonen falt jeg for. Knall. Fin komp og behagelig enkelt bilde.

Stian H.
Herlig, enkelt, minimalistisk og vakkert! helt etter min smak.

Synes du har valgt et fortreffelig utsnitt, fra det svake krysset der oppe til venstre, og stien som danner en herlig s-kurve diagonalt i blidet. BRA!

Pinnene hadde jeg sikkert tatt bort selv, for å gjøre det enda mer minimalistisk, men ser poenget med dybde. Jeg mener stien skaper nok dybde i seg selv:-)

Likte s/h versonen best!

Stian
Bodil Kristine F.

S/h versjonen er flott. Mindre kontrast her i enn originalversjonen der kontrastene er dratt vel hardt opp. Usikker på pinnene..

Mvh Bo
Per Einar G.
Hei igjen, likte S/H versjonen godt..BRA!

Per E.
Espen V.
Svart/hvitt-versjonen ble best etter min mening.
Støtter forslag om fjerning av pinnene/tauene samt kutt oppe til venstre. Muligens kan det beskjæres så langt ned at den øverste raden med pinner forsvinner? Sporene helt oppe i bildet er uansett ganske svake. Det blir en mer markert linje gjennom hele bildet ved å fjerne toppen.
Svein Johan L.
Liker svart hvitt versjonen best. det ble en fine linjer og dybde i bildet med sporet som liksom forsvinner. Liker bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu