På tide å reise sørover
Tok noen bilder fra en bru i Fetsund da en flokk med gjess kom flygende.
Et helt greit bilde, med fine farger. Ønsker å vite hva som er galt med bildet og hva jeg kunne gjort får å få det bedre
Bildet inngår i albumet Lensene - Flott naturområde med gammel historie i Fetsund.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_364769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan Inge K.
Smålekkert, dette. Vet ikke om jeg synes refleksene av gåseflokken tilfører bildet så mye at det forsvarer forgrunnen. Tror nok jeg ville beskjært litt...
Nils G.
Flott bilde dette og observant har du vært som rakk å fange fugleflokken. Jeg ser 3 hovedelementer. Selv synes jeg det er litt for mye rom mellom disse elementene.

Nils
Ole A. V.
Jeg synes dette ble malerisk og stemningsfullt. Liker den stramme komposisjonen med horisonten i midten, og de tre hovedelementene (fugleflokken, speilingen av fugleflokken, og treet i vannet) i som sammen skaper et triangel mot bildets ytterkanter. Totalt synes jeg motiv lykkes i å utrykke både ro og vinterstemning samtidig som kompisisjonen gjør at motivet ikke blir kjedelig, men uttrykker dynamikk og spenning.
Fargene er litt i overkant kalde, kunne kanskje med fordel dempet blåtonene noe.
Kjetil H.
Heisann,

Nydelig bilde, godt komponert og på rett plass til rett tid. Liker bildet som det er.

Kjetil
Martin E.
Ser treet som bildets hovedpunkt og synes det ligger for langt ut mot kanten. Det blir en litt statisk symmetri mellom treet,formasjon på toppen av haugen,fugleflokken og refleksjon av den. Fargespillet og dynamikken mellom luft,tåke,vann er nydelig og bildets fortelling om høstens komme treffer rett på.
Inger-Lise S.
Pent bilde! Flott speiling. Jeg trodde det var du som måtte sørover ;-)
Går greit med minus 18 her hos oss da ;-)
Duse, fine farger som formidler stemningen godt. Et fint motiv!

Helsing från Norbaggar i Värmland
Morten M.
Hei og takk alle sammen for god kritikk og bedømmelse. Det er mange ting man kan ta fatt i, og jeg kommer til å studere alt dere har sagt om forandringer. Tenkte jeg kunne legge ut en eller to versjoner når jeg kommer så langt. Igjen takk, og riktig god fotohelg til dere alle :-)

Hilsen Morten
Unni F.
Dette var nydelig Her har andre sagt det jeg ville sagt, slutter meg til rosen. Jeg liker åpenheten i bildet og de store tåkelagte flatene. Er opptatt av bildets "tomme" områder, og blir alltid fascinert av rolige bilder med få elementer. Det foregår jo også mye der det tilsynelatende IKKE foregår noe. Du kunne sikkert prøvd andre beskjæringer etc. eller nærmere fokus på treet men det ville da blitt et annet bilde.
Eva K T.
Dette var et flott bilde, likte særlig tåken som omkranser landskapet :-)
Kenneth J.
-Synes dette er meget bra. Er flere separate opplevelser på flaten her. Liker godt tåka, og særlig at den ligger mellom flokken, og speilbildet.
Knut R.
Et nydelig bilde med flott stemning!

Deilige, duse pastellfarger.

Jeg tror jeg hadde kuttet så mye at speilingen av fuglene forsvinner. Jeg synes det skaper mere ro og balanse i bildet, men det er sikkert de som vil være uenig i det.

mvh Knut
Hans Ø.
Flott bilde Morten.

Selv uten fugleflokken hadde dette vært et fin bilde..treet ute i elva og tåken. Med fuglene blir dette helt topp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu