Sommerfugl i sommerland 2
Liker fargene , men litt usikker på om jeg burde hatt ett annet utsnitt av bildet.. om jeg burde fokusert mer på sommerfuglen og ikke tenkte på å ha med hele blomsten også..? setter pris på tilbakemeldinger..
Bildet inngår i albumet Sommerfugler -
Utstyr
  • Canon Eos 450D
  • IS 18-55
  • Brennvidde55mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_364165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Spennende farger og bra utsnitt, men er enig med deg i at fokuset burde vært mere på selve sommerfuglen.
Du kunne photoshoppa bildet, klippa ut sommerfugelen å tonet ned fargene rundt? Evt eksprimintert med fargene på blomsten.
Øyvind A.
Sommerfuglen er ganske bra gjengitt. Der er greit nok med litt omgivelser rundt, men problemet her er at omgivelsene blir alt for dominerende. Med større blenderåpning og selektiv fokus kunne fått omgivelsene til å bli mindre fremtredende.

Blomsten som kommer ned fra overkanten av bildet er for øvrig ganske irriterende. Jeg ville forsøkt å rydde vekk denne under etterbehandlingen.

mvh Ø.
Kirsti J.
Flott bilde og spenstige farger !! Jeg lurer på;er dette en monarksommerfugl som jeg har lest om en gang ! Den som flyr over lange strekninger i millionatall over Amerika og slår seg deretter ned på nøyaktig det samme stedet i Mexico hvor trærne blir helt dekket av disse,,,, Ganske liten og veier omtrent ikkeno,,,,
Torill A.
Takker så mye for tilbakemeldinger...! og gi meg gjerne flere!
Vet helt ærlig ikke hvilken type sommerfulg det er.. fant den i en naturpark på gran canaria, hvor de hadde flere typer sommerfugler. Men den var ikke liten i allefall..mer normalstørrelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu