Tanker ved havet
Bildet inngår i albumet Kystlandskap - Vakkert og harmonisk, men kan være forrykende og farlig.
Utstyr
  • Canon EOS D60
  • Canon EF 20mm f/2,8 USM
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36376} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Erlend K.

Dette bildet er lagt inn som en referanse/sammenligning til et bilde Tone Hofsmo tok for noen år siden, se bilde nr. 50297 Det er ikke ofte man kommer over fotografer på foto dot no som har jobbet med nøyaktig samme motiv.
Stein Rune B.

Tankene kommer i sving,jeg blir vemodig og glad .
Tone H.

Hei! Det er så rart, for etter å ha sett på bildet ditt får jeg en annen opplevelse av Ervikstranda(?)enn den jeg fikk da jeg var der. Vi var der da det var dårlig vær, grått og trist, og jeg fikk en sånn...ja, nesten ekkel følelse. Her var det mange med like etternavn som hadde dødd i samme tidsrom, forestilte meg at det måtte vært av epidemier/svartedau/pest eller noe. Det jeg skulle fram til var at det er utrolig hvordan vær kan forandre på opplevelsen av naturen (hvis jeg kan si det). Vil påstå at man blir mer positivt innstilt av å se på bildet ditt.

-Tone-
Erlend K.

Hei Tone !

Vær og lysforhold kan gjøre mye for et bilde - eller alt etter min mening. Jeg hadde en kanondag på Erviksanden, og havet var nesten stille. Lite vind og flott sol. Kaldt og klart !

Min egen opplevelse i denne sammenheng var å knytte kirkegarden mot havet. For meg er dette en kobling mot det arbeid som har blitt utført på havet - og den pris dette til tider har vært. Det kan godt hende at din opplevelse av epidemier/svartedau/pest godt kan ha vært knyttet til fiske.

Uansett tolkning så syntes jeg det var gøy at du hadde jobbet med samme motiv. Jeg får dedikere dette bildet til deg :-)

Erlend
Tone H.

Tusen takk :-) Håper du legger inn kommentarer på flere av bildene mine. Da blir jeg glad!

-Tone-
Johannes B.

Det här var en intressant bild.
Om jag ska ta det negativa först så tycker jag att det skulle vara med lite mer nedtill…
Men det är annars en bra vinkel och bra ljus, för att inte tala om själva morivet! Jag tror inte det är vanligt med en kyrkogård så nära havet (eller om det är en stor sjö) så det blir någon slags koffligt i huvudet för mig:).
Sen gillar jag också att gräset inte är klippt. Det blir som någon slags humanrespekt för de döda:)...
Och slutligen är det ju även ett intressant val av staket dom valt kring kyrkogården. Att bara ha slängt upp ett stängsel sådär, men det gör ju på något sätt in havet närmare intill gården, så det är ju inte del det heller.

Jag vet att det var ett tag sedan du lade ut denna bild Erlend, men jag vill nog ändå uttala den till dagens bild :-)

/Björk
Erlend K.

Hei JB !

Det er ved havet - helt vest i Norge ved Stadt. Om du tar en reise i dette området, så MÅ du komme innom dette stedet. Det er spesielt, spennende lys og mange fine motiver.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu