Trim
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-17 23:38:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-12-17 23:54:15
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Rebel XT (350D)
  • Canon EF 75-300mm, 1:4-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Øyvind S.

Herlig utsnitt i vår late hverdag med bedende blikk fra hunden, fokusplan stemmer meget bra... duse fine linjer fremover gir dybden innover hva som forestår. mere slit.... knall...
Øyvind
Monika Frisvold V.

Det er noen som ikke skulle ha hund..fint at personen med bil ikke tar rundkjøringer osv.. helt absurd...Et fortellende bilde som sier alt selv.
tror faktisk det blir bra i s/h
mvh monika
Yngve Sem P.

Takk for kommentarer, Øyvind og Monika. S/h, ja... mulig det, skal prøve. Dristet meg til å legge ut en frontal versjon i tillegg. :)
Øyvind S.

V2. var jo bra den ogå, hva med å kutte i venstre kant litt inn på biltaket så fokuset på situasjonen kom ble mere til syne..... bra sett...
Øyvind
Øyvind S.

V3 i sort/hvitt fungerer den... men da mister du du kontrastfargene fra v1...viktig del etter min oppfatning..
Øyvind
Yngve Sem P.

Øyvind, det var i grunn derfor jeg gikk for originalversjonen - at situasjonen kom mer til sin rett der, og jeg mente utsnittet fortalte nok. Dessuten traff jeg ikke helt på fokus i v2 (bommet med blendervalg). Er enig med deg ang. v3. Takk for gode innspill !
Rikke B.

Synes versjon 2 er best her jeg, selv om det tekniske ikke er helt optimalt. Motivet kommer mer til sin rett når man ser ansiktet.
Artig situasjonsbilde, men egentlig litt trist også.
Godt fanget, dog!
Marit O.

Blir sint og frustret når jeg ser dette bilde,sånne type mennesker skulle aldri hatt hund!
Men bra oppsevert og fint dokumentert,håper ikke dette er noen du kjenner???
Syntes foresten du burde legge dette under gatefotografi eller diversje,humor det er det ikke!Men det er min persjonlige mening Yngve!

Mvh Marit
Jarle S.

Artig og fin dokumentasjon av enkelte menneskers latskap.Selv om bildet slett ikke er på topp teknisk,er det likevel et interessant og fortellende bilde,og jeg synes at v2 er mest severdig.Bra sett og fanget.

Mvh
Jarle
Ann Kristin S.

Enig med Marit i at dette ikke er et humorbilde. Det er helt tragisk og jeg ville stoppet vedkommende og gitt dem ei skikkelig preken. Jeg kunne sikkert ikke spåket de snakket, men de hadde garantert forstått hva jeg mente.
Slikt er grusomt å se.
Bildet er sikkert greit, men det blir rart å skulle kommentere det som et bilde når det viser dyreplageri. Å jeg blir så sint.
Mvh Ann Kristin
Tove H.

Noen skulle så absolutt ikke hatt hund! Liker best v2 - der ser vi de som burde vært kjeftet opp også. Her er du nok ute i veien for å stoppe bilen og si ifra.
Hilsen Tove
Yngve Sem P.

Jeg ser det er mange som reagerer på behandlingen av vår beste venn her. Der og da oppfattet jeg ikke dette som dyreplageri, og jeg var nok litt påvirket av omgivelsene der bildet ble tatt (Tierra del Fuego, Argentina), hvor det er overflod av sinte bikkjer uten sikring. Hundepass der har en annen prioritet enn her hjemme. Derfor ble denne situasjonen en liten oppmuntring, faktisk, og vedkommende i bilen så også det pussige i situasjonen.
Bra bildet engasjerer ! Det er ikke særlig viktig hva jeg føler med bildet, betrakteren har rett, så jeg skal være grei og endre kategori. :) Takk for kommentarer !
Liv F. D.

Hei Yngve.
Lenge leve latskapen. Også en måte å lufte bikkja på. Vittig bilde da, men det er vel ikke akkurat så lurt å gjøre som disse. #1 var best som bilde, men kjekt å se #2 også.

mvh
Liv ")

Myriam B.

Tøft bilde, herlig situasjon:-)
Ikke vet jeg om dette er - for hunden - noe verre enn å bli luftet f.eks med sykkel, men bildet ble ihvertfall flott. Ser at folk her kaller det dyreplageri, og det er mulig de har rett, jeg ser en hund som blir luftet på et litt utradisjonelt sett. Kanskje hunde-eieren er handikappet? Eller midlertidig skadet, brukket et ben f.eks. og allikevel har funnet en måte å lufte hunden på? Uansett, jeg likte bildet. Og jeg liker versjon 1 best.
Anne-Lise S.

Herremann! Er det muuuulig? Utrolig godt fanget. Rett sted, rett tid osv... Jøsses....

Anne-Lise
Stig Børre E.

Herlig. S/H-versjonen er den beste etter min smak. Som hundeeier må jeg innrømme at tanken har slått meg... :-)

StigB
Sissel N.

Til tross for at jeg elsker svart hvit tror jeg originalen seirer her:) For et motiv! Gjelder å være der det skjer og med kamera:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu