Bildet inngår i albumet Istid -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_360507} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Vakkert isbilde fra deg igjen:-)
Lekre farger og fin komp.
Tone
Marit O.

Et nydelig og dekoratit mønster,kaldt og
pent Stig,hva med og rotere det 90grader??

Mvh Marit
Avsluttet .

Nåja, kan styre min begeistring her. Tror helst det har noe med farven og blandingen soft og frosne isroser som ikke harmonerer for meg her.

Får litt blysmak i munnen, om du forstår:) Men kreativt, det er det.

mvh arild
tor åge s.

Veldig harmonisk og tøfft på samme tid synes jeg..
Liker slike motiver... mvh totto
Eva Marie P.

syns dette var stilig.
De nydelige sjøre iskrystallene, med sitt flotte mønster, i kontrast til bakgrunnen. Vannet som beveger seg voldsomt, flott sløring.
Liker kontrastene og detaljene i isen. Fint med det tette utsnittet.
-epl
Øyvind S.

Bevegelse og farger fungerer bra, mangler litt på detaljer i krystallene,mye å vinne på skille mellom forgrunn/ bakgrunn, et kutt i høyre kant så du får en stående v som vil gjøre mye for kompen, usikker på hvordan dette vil gjøre seg på trykk....
Øyvind
Tove H.

Liker kontrasten mellom det flytende(?) uskarpe bak og den skarpere trekanten med alle detaljene i front. Men der stopper det. Synes ikke den blå metallfargen var så fin her. Og så er det de uklare krystallene som irriterer meg. Enig med Øyvind om kutt på høyre side..., ikke helt klart hva som er fokus - nå trekkes blikket mot den lyse flekken til høyre. Hadde bildet hatt mer å gå på på høyre side, ville jeg kanskje gjort omvendt og beholdt en V riktig vei. Om da det øverste ikke var altfor "utvasket".
Hilsen Tove
Tom T.

Knall:)

TomT
Avsluttet .

Spennende bilde dette. Ser for meg alternative utsnitt også, kanskje mer panorama (med kutt i toppen) eller mer kvadratisk.
Mvh Christer
Geir F.

Som Tone nevner liker jeg også kontrasten mellom de uskarpe og skarpe. disse dimensjonene påvirker hverandre og blir nesten anda tydlilgere på grunn av det. Liker toppen på skarphetssonen i den gylne snittsonnen.
Du lager enkle bilder men suverent smakfult.
Ha en god helg StigB.
Stig Børre E.

Takk for fine tilbakemeldinger. Godt fornøyd med resultatet. De fine krystallene drukner litt i dette pinglete formatet, men jeg tror det ville gjort seg godt i et større format.

StigB
Håkon H.

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har tittet innom bildene dine, men blir bare sittende å bla. Du fanger opp så utrolig mye bra.

Dette var helt fantastisk. Vet ikke hva jeg skal si... Skulle bare hatt det på veggen :)

Håkon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu