As Evening Falls
Skoger Gml. Kirke
Bildet inngår i albumet Winter - A time to reflect on the year gone by and gather energy and inspiration for the year to come
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Brennvidde36mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_360037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erik U.

Jeg synes du har fått til dette bra, jeg. Selvsagt skulle man ønske seg at kirken hadde vært mindre skjermet av trærne, men det er et flott lys i dette bildet.

mvh
Erik
Tone A.

Hei Ann
Flott bruk av vegen som buar seg bakover og trea som fylgjer vegkantane.Lyset frå solnedgangen gir litt varme til snøen.
Furutreet mest skjuler kyrkjetårnet og gatelyset.Eit fotostandpunkt litt meir til høgre kunne fått litt meir av kyrkjetårnet fram, men eg veit jo ikkje om det er noko i venstresida som du vil skjula med dette fotostandpunktet.
Denne gamle kyrkja må då vera lita og med eit påbygg på venstresida?
Med kveldsstona himmel og med ei lett skydekke blir både trea og kyrkja framheva med sine linjer.
Ei nydeleg kveldsstemning som osar av vinter.
:) Tone
John H.

Hei
Veien som svinger inn i bildet og det flotte lyset blir bonusen her. Trærne er dekorativ selv om det blir litt mye av det gode. Du kunne med fordel dreid det hele mot høyre.
John
elin a.

Stemningsfullt og vakkert.
Flotte farger.
elin
Roger K.

Hei Ann!
Her hadde du virkelig fargene med deg i himmelpartiet. Her betyr fargene mye for selve bilde. En god del går jo i grått fra himmel til bakke. Lett at det kan bli noe trist da. Det kommer du deg flott unna med at deler av himmelen kompenserer med varme gode farger. I og med at kirke/trær ligger forran det lyse og varme i himmelbakgrunn får du en fin kontrast til det hele. Du har valgt å ikke rendyrke selve kirkebygget, men innkomsten. veien leder jo fint blikket inn i bilde. Kanskje noe hektisk med mengden av trær fremfor som skjuler, men de er nu der. Synes dette var bra.

Mvh RK
Monika Frisvold V.

Hei
Et fint vinterbilde med flott lys som gir fin stemning ..synes det er litt mye usm som gjør at det ble liksom litt mye greiner..spesielt på høyre side.
mvh monika
Eva Marie P.

Nyydelige farver. Liker godt veien som leder inn til kirken. Skaper fin dybde i bildet ditt.Deilig vinterbilde, kunne godt vært postkort dette.
-epl
Ann T.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Jeg også likte lyset i dette bilde så det var fint å høre at dere synes det hadde stemning.
Mvh. Ann
Helge R.

du har et lekkert lys i bildene dine, fargene blir ganske perfekte, beskjæringen er grei, stolpen kan du klone bort, totalt bra
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu