Fra en annen verden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_359550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .
Hei Odd Tore
Et meget vakkert abstrakt du presenterer for oss. Det første som tiltaler meg er farvene, grønt og blått som står veldig pent sammen her. Liksom det grønne går i en sirkel rundt det blå. Endel rusk (les lysere små partier) piffer opp i tilværelsen her.
Lyset er også en faktor som gir bilde dimensjoner.

Meget vellykket.
mvh arild
Nils G.
Hei. Fargesterkt uttrykk. Veldig fascinerende. Det grønne båndet fungerer hos meg som en slags ramme der alt det rare samles.
Førsteinntrykket sa meg at her er det for mye fargemettning. Etter å ha sett litt på det virker mettningen imidlertid svært bra.
Mange detaljer å inspisere, jeg fanges spesielt av at svært mange av de lysende punktene/flekkene virker som spot-lys nedover i materien.
Jeg ville ha klippet litt anderledes: på den høyre siden er det mye mørk materie på utsiden av den gønne innrammingen. Jeg tror jeg skjønner hvorfor du har valgt å ta det med for det intense blå lyset i nedre høyre hjørne skaper fin lys-spenning i flaten.
Nils
Inger-Lise S.
Et fint motiv med vakre farger.Jeg liker fargemetningen godt!Positivt fargevalg. Bra at du har tatt med lyset fra begge hjørner nede. Et bilde med en egen stemning,- bra:)
Jeg vet ikke om vi her er under vann, men innbilder meg det. Da er problemet at jeg ikke vet hvor skarpt jeg kan forvente det under vann ( ikke prøvd ut det), men min umiddelbare reaksjon er at jeg ønsker mer skarphet, at det hele blir for diffust/uskarpt...Men som sagt: Under vann er jeg ukjent med kamera!

Inger-Lise :-)
Tove H.
Tipper det er tatt over vann. Liker fargene - flotte blå og grønne nyanser - i vann og grønske. Er så fascinert av alle de små "spot`ene".... lurer veldig på disse havets små lyskastere... hva i alle dager er det? Litt ulik skarphetsgrad plager ikke meg. Enten er det fra havet dette - eller så er det fra en froskedam. Det intenst blå nederst er bra og bidrar til en planetfølelse. Artig halvabstrakt!
Hilsen Tove
Odd Tore S.
Takk for kommentarene!
Ikke heng dere opp i hvor det er tatt, det er uvesentlig.
Bruk fantasien, og finn hvilken annen verden dere ser. Gjerne fjern. Gjerne en drøm.
Jeg så "min" verden, og laget denne. Kanskje dere finner andre verdener. Kanskje finner dere bare rot. Her er ingen entydig fasit.
Ingen manipulasjoner her i betydningen legge til - fjerne - klone. Alle pixler i bildet er der de var opprinnelig, og hele det opprinnelige opptaket er med.
Odd Tore
willy m.
flott abstrakt bilde. Leder tankene til en annen verden, så slik sett kan man drømme seg bort i dette :)vellykket bilde.
anders s.
annerledes og småsprøtt bilde
liker fargene her,men dette er ikke helt min stil
ha en flotters kveld videre
mvh anders
Fred S.
Odd Tore i det abstrakte hjørne ? Trodde først at dette var Tove H. med nye "this is the ocean"-fremstøt, men den gang ei.
Dekorativt, liker at du bare operere med to farger, og ellers opplever jeg "konsistensen" på alt det våte som litt slush-aktig.
Mer dekorativt enn spennende, og jeg har ikke sans for at begge de nederste hjørnene er så blå, og bare det.

vh fred
Odd Tore S.
Inspirasjonen til dette bildet kom fra bilder av Hestehodetåken i Orion.
Her er hestehodet byttet ut med Musekongen (fra Nøtteknekkeren av Tsjaikovski), men dette er opplagt i det ytre verdensrom med formasjoner og farger som til nå har vært skjult for mennesket.
Abstrakt, men likevel konkret.
Odd Tore
Lars-Anders M.
Vår forankring til jorden sprenges.
Herlig bild
mvh
LAM
Stig Børre E.
Nja, dette blir mest rot for min del. Liker fargene, men savner noe skarpt og gjenkjennbart å feste blikket på.

StigB
Svend Wiig L.
Hei Odd Tore!

Tja, et ok non-figurativt bilde dette.
Grønt og blått kler hverandre her.
Her kan en ikke snakke om komp., bare en visuell drøm...!
Får mine tanker i to retninger; universet med tåker, galakser og stjerner. Det andre er jordisk, is, mose og vann. Viktige ellementer på planeten jorden!

Jiihaa...!

Ok men ikke at drømmene mine skal overta!?:):)

Mvh Svend

Øyvind S.
Diffus drøm i grønt og blått, henger litt i løse luften, ville kuttet vekk det blå helt nede for å få et fundament i det grønne samt et kutt i høyre for å få vekk det lyse blå hjørne, dekorativt abstrakt bilde..
Øyvind
Ivar B.
Verdensrommet var også min tanke. Fargene er dekorative. Jeg synes likevel det blir noe diffust, og finner ikke helt hvile for blikket. Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Takk for flere kommentarer og meninger.
Ja, eller nei, verdensrommet er både uendelig og diffust, garantert rotete for den som har sansen for orden og komposisjon. Slik er det bare, slik syntes jeg at bildet skulle være, og slik var også objektet som jeg fotograferte.
Ta en titt på et bilde av Hestehodetåka, og se selv. Jeg er litt fasinert av slike opplevelser av uendeligheten.
Samtidig har jeg også en klar formening om et usnitt som konsentrerer seg om Musekongen og hans mærmere omgivelser. Men da går mye av romfølelsen også vekk for min del.
Odd Tore
Roger K.
Hei Odd Tore!
Ikke ofte å se deg i det abstrakte hjørne. Ser jo at evnene dine ligger godt der også. Skarpe klare farger i tydelige overganger. Fra den grønne omrammingen til det blå i midten gir jo svært god dybde sammen med det klare skille i farger. Da har jeg vel vært inne på hvor jeg vil i fantasien min. på dypt vann. Det suget som ligger i kjærnen til bunns og mørket e jo påfallende. Kanskje er det renere på de store dybder, men her fra det øvre vannskikt ligger det en del forurensende partikler ser jeg. Godt jobba

Mvh RK
Ivan H.
Hei,

Spennende bilde med sterke farger, Odd Tore.
Tror jeg ville dempet fargene noen steder.
Ville også fjernet "prikkene" i midten for å forsterke "dypet" der.

Hilsen
Ivan Holmedal
Myriam B.
Fine farger som skaper spennende og en litt drømmeaktig effekt. For meg ble det allikevel litt for drømmeaktig, litt for uskarpt.
Odd Tore S.
Takk for de siste innspillene!
For å gjenta meg selv: Ta en titt på bildene av Hesthodetåka, eller forsåvidt også andre tåker i verdensrommet. Det er diffust. Og stjerner skinner gjennom.
Fargene er sterke. På noen skjermer er de gjerne for sterke. På denne skjermen er de OK, og typiske for min oppfatning av denne verdenen. Andre hadde nok sett det helt annerledes.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu