Siluett
Jeg var modell for Christina Blålid fra fotolinja på skolen. Bildet har jeg redigert selv.
Bildet inngår i albumet Siluett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger965
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_358480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

hooohhhhhhhkjvvifvv, dette fikk meg til å håpe fra stolen
m.v.h. Tony K.
Roy U.

Har ingen erfaring med aktfoto, men dette synes jeg er en nydelig fremstilling av en ekte kropp!
MVH Roy U.
Avsluttet .

oppsssss, slikk er det på Lørdag kveld når man skriver og drikker Øl....
Yamit Naomi S.

Takk Roy, jeg har ikke gjort bildet slankere, og det med mening. Ikke alle er superslanke her i verden :)
Arne V.

Nydelig bilde...vil du være modell for meg også?
Tone A.

Dette blir jo litt feil i og med at du ikkje er fotograf her. Du er modell og nokon anna fotograferar. Om du har redigert bildet, så er du fortsatt ikkje fotograf, noko som er forutsetninga for å leggja ut bilde her.
Aktbildet er flott og får fram dei kvinnelege formene på ein flott måte. Men i og med at du ikkje er fotografen her,så har bildet lite å gjera på foto.no.
Tone
Arne V.

Joda bare legg ut bildene. Det er tydelig at model og fotograf samarbeider her og uansett er Yamit genuint interessert i bildene hun er med på å skape. Tenk bare på Vibekke Tandberg..hun lar gjerne fotografer utføre sine ideer i og med at hun er modell på bildene. Dette blir mer og mer vanlig i kunstfoto. Ikke vær så firkanta Tone..hensikten her er å gi hverandre tilbakemelding og støtte til kreativ virksomhet..enten du er foran, bak, eller på sia av kamera..Yamit skal bli make-up artist tror jeg?
Yamit Naomi S.

Jeg skal bli interiørdesigner Arne ;)

Jeg la dem ut her på foto.no både fordi det er mine egne bilder, selv om ei anna har tatt dem, og fordi jeg er veldig interessert i foto, spesielt redigering. Hun som tok bildene av meg gav meg full frihet til å gjøre det jeg ville med dem. Dette var en lærerik opplevelse for henne, i og med hun går fotolinja på vår skole. Jeg la dem også ut her fordi foto.no er sikrere enn f.eks facebook, der jeg la dem ut først. Men følte det ble litt feil.

Personlig syns jeg bildene hører til her selv om jeg ikke er fotograf, men rett og slett fordi jeg liker å redigere bilder. Morsomt å få tilbakemeldinger om hvordan jeg redigerer, om jeg gjør noe bra eller feil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu