Seduction
Bildet er tatt til en moteoppgave på skolen.
Fornøyd. Liker formen i kroppen og smykket som går ned langs ryggraden.
Bildet inngår i albumet Dyrberg/Kern - Bildene er tatt i forbindelse med en moteoppgave på skolen. Jeg har konsentrert meg om Dyrberg/Kerns høst/vinter-kolleksjon, serien Architecture. Takk til Gullsmed Opheim i Bergen for lån av smykker!
Hår og sminke: Jeanette Løvås og Kristine Karlsen
Utstyr
  • Canon 1Ds
  • Canon 24-70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
John H.

Hei
Nydelig aktbilde. Artig med smykket som smyger seg ned fra halsen og følger ryggrada ned mot midja. Fin lyssetting og flott komposisjon og utsnitt. Jeg er usikker på om konturene av teglestenmuren distraherer eller hever bildet. En liten refleksjon til slutt. Ett så bra bilde fortjener masse kommentarer og innspill. Men av en eller annen grunn er folk redde for å kommentere akt og portrett. Pippiper og gresstrå får langt mer oppmerksomhet.
John
Avsluttet .

Hei.
Jeg er veldig enig med John her. Nydelig bilde! Synes også det er gjort en veldig god jobb med håret på modellen. Og når det gjelder bakgrunnen føler jeg faktisk den hever bildet. Den blir en slags kontrast til resten, og får meg til å tenke hva jenta gjør på det stedet. Og av den grunn tilføyer det bildet større dybde. Men jeg synes muligens det kunne hatt godt av litt skarpere øyne.
Må også si meg veldig enig i Johns innspill.

Mvh. Emil
Synnøve L.

Tusen takk for kommentarer!
Når det gjelder bakgrunnen har jeg valgt å bruke den i hele serien. Dette er fordi mange av smykkene har en blanding av krystaller satt opp mot rå naturstein, noe som skaper en spennende kontrast. Jeg ville la denne kontrasten gå igjen ved å ha en røff bakgrunn mot det mer rene og vakre i modellen.
Nå er det riktignok ikke denne blandingen av stener i dette smykket, men som Emil liker jeg kontrasten likevel.

- Synnøve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu