Dyrberg/Kern
Bildet er tatt til en moteoppgave på skolen.
Ganske fornøyd. Liker posituren og blikket. Litt lite lys på øredobben ettersom det er smykkene som skal selges.
Bildet inngår i albumet Dyrberg/Kern - Bildene er tatt i forbindelse med en moteoppgave på skolen. Jeg har konsentrert meg om Dyrberg/Kerns høst/vinter-kolleksjon, serien Architecture. Takk til Gullsmed Opheim i Bergen for lån av smykker!
Hår og sminke: Jeanette Løvås og Kristine Karlsen
Utstyr
  • Canon 1Ds
  • Canon 24-70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354906} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .

Hei!
Jeg tittet litt rundt på bildene dine, og syntes det her var utrolig stilig. Merkelig det ikke har fått noen kommentarer. Synes sminken og håret på modellen er veldig godt gjennomført. Som gjør at smykkene ser naturlige ut. Og fokusen sitter utrolig godt på øynene som er sylskarpe.
Eneste jeg synes kan gjøres er å klone bort hårene på armen i høyrekant og kanskje kutte litt i nedre kant eller å dempe muskelen til jenta. Hun ser veldig sterk ut for å stå i en "avslappet" positur.
Men jeg synes som sakt resultatet ble veldig bra.

Mvh. Emil
Synnøve L.

Takker for kommentaren Emil :) Hårene på armen til høyre har jeg i etterkant lagt merke til selv også. Muskelen hennes har jeg ærlig talt ikke tenkt over..hun har en del muskler i armene, så det ble bare naturlig for meg. Men takk for tipset! jeg kan alltids se hva jeg får til i photoshop :)

-Synnøve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu