Audition
Bildet danner grunnlaget til en plakat til Bårdar dansakademiet der det inviteres til audition for neste års kull.
Bildet inngår i albumet Dance B/W - Den Norske Balletthøyskole Oslo, Bårdar akkedemiet Tvedestrand etc.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-14 20:33:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-15 12:40:16
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-70 f/2.8L
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetHar brukt 2 blister, en på hver side på ca. 1 meter høyde ca. 3 meter og 45 grader bak modellen. (Tonje)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354510} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
John H.
Hei
Det som begeistrer mest er det flotte motlyset. Du har sikkert jobbet mye både med lys og utsnitt. Jeg blir både fasinert, inspirert og betatt av så fantastisk fotokunst. Skulle jeg likevel våge meg på en bitteliten kommentar ville jeg ønsket meg noe mer av danseren på høyre side. Men jeg har stor respekt og må i ærbødighet si at dette bare er synsing. Fantastisk bilde.
John
anders s.
knallstilig
mvh anders
Tove H.
Perfekt i mine øyne - grasiøse dansende linjer og flott lys og utsnitt!
Hilsen Tove
Andreas B.
Jeg blir stum av begeistring når jeg ser slikt!!
Kjell Sigurd S.
Positur med fint driv i. Liker utsnitt også, dristig og effektfullt. Lyssettingen er god og jeg liker spesielt godt lyspunktet bak armen. Well done!

Kjell S
Mark L.
Enda et av dine aller beste, Atle! Dette er et vakkert bidrag til både fotografi og dans som kunstformer.
Erik S.
Nydelige linjer og stilig lyssetting!
Øystein Rye E.
imponerende! må bare si meg enig me de andre her.
Erik J.
Dette var kjempebra! Nydelig! Ingen grunn til å utsette noe på dette (men jeg har en eller annen dragning mot at lyskilden skulle vært litt lenger inn på armen). Utsnittet er perfekt.
ingebjørg fyrileiv g.
Bruk av lys er veldig elegant og godt gjennomført her. Utsnittet gjør det hele enda mer spennende, og posituren er lekker. Jeg skulle akkurat til å si at dette var utmerket til plakatbruk før jeg så leste det. -Men da vet du jo at det treffer, og egner seg til slik bruk. Det hadde sikker også passet i stort format på skolens vegg.. Stemning.

vh ingebjørg
Atle J. G.
Takk for mange hyggelige ord :-)
Kunden ville i grunn en litt tettere utsnitt, men ble (heldigvis) også betatt av bildet slik det er nå.
Lyskilden litt mer mot høyere? Hmm... tja, ikke dumt det. Nå tenkte jeg egentlig at øyet til seeren skulle bli ble dratt til hvert hjørne. Det er derfor jeg har plasser det så mye mot siden, men ser man på lyskildene alene, er jeg helt enig.
Plakaten blir på ca A2 format (40x60)og bokstaven hvite. Legger ut et 100% utsnitt. Først da ser man hvor detaljerik det blir på stort fotmat selvom det ser ut som bare noen tynne linjer.
Mvh AJG
Ståle N.
Fantastisk fint. Rimlight teknikken sitter som et skudd. Har ingen fornuftige kritikker, kanskje bortsett fra at jeg kunne ønske at munnen og leppene var synlige.

Mvh Ståle
Ivar B.
Ført gratulere med et flott brukerportrett. Bildet er aldeles nydelig. Utnittet er helt perfekt i mine øyne og bildet spiller på et nydelig lys og en flott positur med linjespill og fin utnyttelse av bildeflaten. Meget bra! Mvh Ivar.
Avsluttet .
Kreativt utsnitt,meget fine, estetiske linjer og topp lyssetting...også fin positur, må også få nevne din utvikling, du har virkelig evner innen foto,og skal bli spennende å følge deg på din vei!
Selv er og blir jeg en amatør som synes det er en fin hobby, men ambisjonene stopper der...er derfor gøy å se noen som virkelig kommer videre og lager bilder som er verd å nyte! mvh Ulven
Avsluttet .
Veldig bra men hva med å bytte om plassering på tekstblokkene "Satse på..." og "Audition.." ?
Svend Wiig L.
Hei Atle!

Meget godt hva gjelder lys og former!!
Først stusset jeg over lyskilden oppe til venstre men er til slutt en viktig ingrediens i bildet!

Pent og estetisk uttrykk Atle!

Mvh Svend
Eva Marie P.
Må bare henge meg på de andre å si at eg fasineres av hvordan du bruker lyset. Det er vannvittig stilig å se lys og skygge komponert på en slik måte.
Helt fantastisk. Du er utrolig flink og kreativ.
Herlig:O)
-epl
Per Stian J.
Fine grafisk linjer dette :) Passer perfekt til plakat. Eneste kritikken jeg har er at lysrefleksen bak armen ser litt for "Photo-shoppet" ut. Tror resultatet hadde blitt bedre med en ekte blits der...
Avsluttet .
Hei. Eg er framleis amatør i dette gemet.
Kva bakgrunn brukar du?
Svart teppe? Kor langt unna modellen er bakgrunnen?

Kjetil
Atle J. G.
Takk for kritikk/kommentarer og fine ord.
Kunden 8avbildede) og jeg var egentlig enig om at jeg skulle ta dette bildet slik den fremstår her, for å så ha litt frihet til å kutte litt. Men så ble det egentlig fint som det var. Kan desverre ikke trylle mer utover rammen, men ser poenget med å få med litt mer av ansiktet uten å vise øyne.
Har sett litt på plassering, men jeg går fortsatt for denne.
Lyset bak aremen er photoshoppet, men det var et lys der som ga noe av det samme effekten. Lyset var akkurat på utsiden av bildet og under armen. 'Flagget' sto ikke helt riktig og lyset ga dermed en heftig flare som liknet en spotlight. Dette likte vi begge, og jeg fortsettet med det.
Har brukt svart bomull som bakgrunn. Ved svart går det fint siden man ikke ser skygger. Alle andre farger har jeg papir, mye jevnere. Modellen står ca 3 meter foran bakgrunnen som er 3m bred. På hver side står en blits på ca 1m høyde. Mellom blitsen og meg er det plassert et 'fransk flagg'. Et stykke papp som hindrer at lyset kommer rett i linsen på kamera. Jeg står ca 2 meter fra modellen. Ellers er det steinmørkt i studioet. Kontrastene måtte likevell peses opp litt fordi noe av lyset klarte å reflektere via veggene på feil side av modellen.
Håper det var en god nok forklaring?
Mvh AJG
Avsluttet .
Snygg lyssetting og en sexy komposisjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu