Knoppsvaner
Knoppsvaner
Sitter med ny skjerm, og ønsker spesielt tilbakemeldinger ang kontrast, farger, støy og skarphet. Setter selvfølgelig pris på alle tilbakemeldinger- ris som ros.
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-13 16:55:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-14 01:55:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S II 500mm f4 m1,4x
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjetil S.
Hei

Fin plassering i bildeflaten, og fin synkronflyging her. Skarpheten er fin, kanskje litt usm tilogmed. Sees særlig på nakken til den bakerste svana.Ift til støy er det antydning til "pikselering" i overgangen fra de mørke partiene i bakgrunn(muligens pga jpeg-komprimering eller for mye justering i levels feks), ellers ikke sjenerende støy.

mvh

Kjetil
Nina E.
Kontrasten ble bedre
i V2. Bra fluktbilde, om et litt "flatt" lys. Bra skarphet tatt i betraktning lukkeren du har brukt og 700 mm. Fargene ser naturlige ut. Fin plassering av svanene i bildet.
Mvh Nina
Rolf S.
Trivligt å se bilde fra Svein igjen.
Ett flott bilde av Svanene, jeg syns versjon 2 er best kontrastmessigt.
Hva slags skjerm har du skaffet deg?
Mvh Rolf
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet virker litt ullent, men skarpheten er jo forøvrig bra. "Ullet" er heller noe støy som kommer fram. Ellers var jeg i første omgang litt usikker på vannet i nedre del, men kom fram til at det såklart må være med. Det gjorde seg med økt kontrast, men det er muligens litt grått.

vh ingebjørg
Svein B.
Hei, og tusen takk for gode kommentarer og hjelp folkens. Bildet er med hensikt strukket litt over grensa (på min skjerm) mht oppskarping, og ellers med svakheter som tydeligvis også vises likt på deres skjermer. Det er en 22" Asus LCD skjerm jeg har nå, litt anderledes å bruke enn min gamle CRT skjerm som jeg var godt vant med- får gi denne nye litt tids bruk før jeg ser om jeg kommer helt over ens med den eller ei. Jeg får teste ett bilde som ser "fullgodt" ut her på min skjerm i tillegg, og så håper jeg det kan se bra ut på andres skjermer også. Nok en gang, takk for kommentarer.

Mvh
Svein B
Kjetil S.
V3 ble bedre ja.

mvh

Kjetil
Carsten A.
Bra svanefluktbilde, kanskje ikke blant de helt store billedmessige produkter, men fint plassert og med behagelige og godt tilpassete omgivelser (og bærer forsåvidt preg av å være gjort men ganske lang brennvidde).

Teknisk er bildet helt OK. V3 er etter min mening noe for grå (flat) i de lyse partiene, her fjærdrakten. Jeg foretrekker toneskalaen i V2, men det er ikke noe særlig i veien - teknisk sett - med V1 heller. Den som sjeneres av støy her må være spesielt opptatt av akkurat det, og det er noe som dessverre forekommer litt for ofte på FOTOdotNO.

MVH CA
Ole Birger S.
Flott bilde Svein. På mine skjermer er også v3 klart best. Jeg bruker for tiden to skjermer, og kan liksom ikke skjønne hvordan jeg tidligere klarte meg med bare en. Med jobb i PS har jeg bildene, Bridge, på en skjerm og CS4/verktøyet på den andre skjermen. Etter min smak er det for mye støy i v1 og v2 til en webbpresentasjon. På trykk forsvinner mye av støyen, og forskjellen mellom disse tre versjonene blir liten, og neppe merkbar ved vanlig betraktninmg. mvh obs
Svein B.
Hei og takk for kommentarer og hjelp igjen, det er til stor nytte for meg.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu