Leopard i treet
Leopard på vei ned fra treet i Kenya
Synes bildet ble bra med hodet ut bak trestammen. Synes den røde tungen og innramming med treet og annen vegetasjon gjorde seg. Gikk ganske fort for seg så positivt overrasket da jeg så bilde(ne).
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikkor 300/2,8/konv1,7
  • Brennvidde500mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/ 160s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt kamera fra åpent biltak, skumring, ISO 1000
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_353274} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ann T.

Dette var et fantastisk flott vilkatt bilde. Veldig bra kvalitet gitt at du måtte jobber så rask og på lang avstand med håndholdt kamera. Flott dyr.
Mvh. Ann
Avsluttet .

Utrolig stilig! Nydelig utsnitt, og uttrykk på dyret! Kjempeflott utøfrt! Helmax!

Mvh AB
Ann Kristin S.

For en nydelig pus.... Ser ganske så snill og fornøyd ut, men greit å sitte på biltaket tenker jeg.
Skarpt og flott portrett av katten du har fått øyekontakt med. Flott resultat på lang avstand, håndholdt og begrenset med lys.
Fin, fint.
Mvh Ann Kristin
Jon L.

Hei til 3 x A! Tusen takk for hyggelige kommentarer. Ser ut som pusekatten slår best an hos damene. Jeg har flere på lager, følg med ! Jon
Unni F.

Flott katteportrett du har fått til her. Skjønner bildet ble tatt under litt vanskelige fototekniske forhold, synes du har løst det bra. God "blikk-kontakt" med dyret, fokus forsterkes av den uskarpe bakgrunnen. Trestammen foran kunne man selvsagt ønsket ikke var der, eller var skarpere, men den ødelegger på ingen måte bildet. Har ikke oppdaget dette bildet før nå....godt nyttår!
Hilsen Unni
Jon L.

Hei Unni og godt nytt år1 Trestammen utgjør en viktig del av bildet fordi det er treet leoparden kommer ned fra. Ellers takk for positiv respons. Mvh Jon
Duy P.

Knall bra bildet av pusekatt (kun mens du satt i bilen).
Alt skjedde vel så fort, du har gjord det godt med håndholdt og likevel blikket til katten rettet mot linsen. Hvor er de andre JL. Du har vel flere å vise oss. mvh dap
Sissel N.

Helt nyyydelig på alle vis:)))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu