ISRAEL
Jeg har laget et bilde med tekst,fordi jeg er lei av at så mange er i mot Israel.Feks media som legger skylda på Israel ofte.Så jeg vil vise hva bibelen sier om Israel
Jeg viser mitt syn på Israel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger376
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Vel flott at noen gjør dette her og :D om jeg ikke tar helt feil så er det snakk om folket (israel) her ;D Flott at noen flere står for sin tro :D
Avsluttet .

Jeg kunne ikke vært mer enig!
Go Israel!!!
jeg synest ikke teksten passet så godt til bildet, ikke akkurat det første jeg tenker når jeg tenker på Israel, selvom det er et vakkert bilde.!
Hvis du leser helt bak i bibelen ( hvis du ikke har gjort det enda) så står det utrolig mye interresant om israel som de fleste nok ikke viste!

mvh
Sverre E.

Skjønner ikke hva bildet har med teksten å gjøre?
rune f.

Tusen takk:)
rune f.

Det gjelder både folket og landet.Bildet har med teksten og gjøre fordi jeg synest at det er et fint bilde og en flott tekst:)
Leif Egil H.

Forstår ikke hva bildet eller teksten har her inne å gjøre. Dette stedet er for bildekritikk ikke for politiske demonstrasjoner.
Avsluttet .

hehe, ja det er sant. men som sagt ville jeg hatt et annet bilde bak, noe som er litt mer israelsk.
Knut Georg F.
+1
Dette er et mer en dårlig forsøk på å lage reklame/blest for et religiøst/politisk budskap.
mvh Knut
Sverre E.

Det finnes bedre og riktigere steder å presentere en slik tekst. Synes ikke det har noe med foto å gjøre, selv om du synes bildet er fint. Jeg mener bokstaver over et bilde ødelegger bildet.
rune f.

Alle har en mening,og jeg har sagt min mening den står under bildet opppe:)
Geir E.

Religiøst og politisk er jeg enig m deg, og det er jo lett å se at og her på denne plassen engasjerer dette! Men....synes ikke bilde ditt var særlig, og teksten.......men dette har du heller ikke lagt inn for å få bildekritik, så.....
Men for Israel JA!
Oddrun B.
+2
Synes ikke dette bilde har noe på foto.no å gjøre.

Mvh Oddrun



Gunnar K.

Politisk er jeg nok uenig med deg og religiøs er jeg ikke. Det eneste jeg har sett av israel er at de undertykker sine naboer. Mye av debatten går på om dette har noe på foto.no å gjøre. Det mener jeg i for seg det har. Bilder som brukes i et politisk budskap er også en del av fotofaget. Så utlegging av bildet er i og for seg greit. Jeg ser imidlertid ingen sammenheng mellom tekst og bilde. Skal dette fungere bør bildet formidle noe av det samme som teksten. Det er ikke tilfelle her, og dermed synes jeg ikke at dette funker. Bildet i seg selv holder heller ikke særlig høy kvalitet. Farvene er greie og det er en viss dybde i bildet. Det er imidlertid uskarpt og ser du bort fra at det er en fin kveld har bildet lite innhold av interesse. Er kanskje skarp i en del kommentarer her, men regner med du tåler det når du legger ut denne typen budskap.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu