Wahlbekken
Et stykke godt gjemt Ringeriksnatur
Bildet inngår i albumet Turorientering for alle, også fotografer - Turorientering er tingen for deg som liker å komme deg ut i naturen og bli kjent på nye steder. Typisk familieaktivitet, og tempoet velger du selv. Gode muligheter for den fotointeresserte til å oppdage nye motiver, både landskap og dyr.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_351091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Artig detalj med dama der nede i det fjerne. Uten det lille menneskelige innslaget ville vel dette blitt egentlig litt vel mye "tilfeldig" og ordinært vann i bevegelse-bilde.
Stig Børre E.
Damen gjør mye for bildet som Tommy er inne på. Liker forøvrig bildevinkelen godt. Fin dybde.

StigB
Øyvind S.
Kledelig fordreining av perspektivet du ha fått til her, bekken leder oss på en fin måte frem til personen i bildet, fin naturopplevelse du gir oss..
Øyvind
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg liker godt vinklingen du har brukt her, den er med og illustrerer godt det ulendte terrenget, personen skaper et ekstra interesseelement i bildet, også i forhold til historien bak bildet.
Passe sløring på vatnet og et godt eksponert bilde.

Mvh Inger Anne
Lars-Anders M.
Pen langtidseksponering av vann. Ok natur.
mvh
LAM
Odd Eirik S.
Det er gjerne slik at de flotteste motivene er litt bortgjemt. Men du finner frem og ikke nok med det du formidler det også på en utmerket måte.
Likte perspektivet som leder meg inn i bildet.
Personen i bildet hever det nok litt, men jeg synes slike bilder som dette er flotte både med og uten noe "attåt".
Det blir sånn at man bare får lyst til å komme seg ut for å få tatt "kopien".
Nå ble antageligvis dette en såkalt "kosekommentar". Men jeg finner nå ikke noe å sette fingeren på, så håper jeg slipper unna med det.
Kjell Sigurd S.
Mener å ha sett noe fra dette stedet fra din hånd tidligere... Fruen der nede er avgjørende for følelsen av dimensjoner og perspektiv. Her er det meget ulendt og bratt, og en tur ned gir sikkert en passe dose adrenalin. Men turorientering? Med mindre sporten har konvertert til "risikosport", som vel ikke har kjennetegnet grenen så langt, så er dette kanskje et eksempel på det å bomme grovt på posten? Likte bildet, men kunne godt vært kvisten til venstre foruten (sånn når det først skal ytes bildekritikk). Forresten hyggelig å se deg i aktivitet her inne igjen!

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet er nesten fungerende i sitt slag, men jeg savner nok det ekstra som gjør noe mer med bildet. Her er det kanskje ment å være personen, men jeg synes at den konkurrerer med kvisten som ligger i fossen på motasatt side. -Blikket flakker litt for mye fram og tilbake føler jeg. Ellers kunne det vært mer futt i fossen, og også kanskje farger om lyset hadde vært der.

vh ingebjørg
Odd Tore S.
Takk for kommentarer!
Bildet er tatt med 12 mm vidvinkel som peker forholdsvis rett nedover. Her er det bratt! Uten kone som målestokk hadde det gått fullstendig tapt. Og dette er ingen småbekk heller.
Derfor fikk kvisten leve. Ikke sikkert at fotografen hadde gjort det om han hadde forsøkt å fjerne den fysisk. Det første fossefallet her er nok 3-4 m høyt, og så går det bare kast i kast nedover forbi kona.
Turorientering? Tja, Kjentmannsmerket. Det er ingen frøkensport. Posten lå høyere opp langs bekken på kanten av en canyon. Jeg har bildert den også, men det er knapt mulig å krysse kløfta og bekken der, og da vil målestokken mangle. Mulig at det likevel kommer en gang.
Tidligere bilder er fra andre kløfter. Og det er fortsatt flere som kan utforskes. Her tror jeg et er spennende vinterstid i blåtimen.
Odd Eirik, artig å se deg igjen. Kommer du med bilder også?
Odd Tore
Magnar B.
Fin naturskildring, og artig med dama midt nede i skogen! Blir likevel ikkje heilt fortruleg med kameravinkelen.
Odd E. k.
Hei Odd Tore!

På kanten av stupet, der en nesten blir svimmel av å se så rett ned.
Flott fanget fossefall der sløringen er meget bra.Flott dybde i motivet, der trærne på siden forfremmer dette inntrykket samt personen lenger nede i juvet. Et interessant motiv med mange elementer. Flott fanget og formidlet Odd Tore, likte dette gost!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu