Så kom snøen.....
og alle dyra rauta og ville inn
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF-S Nikkor 24 - 85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_35092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Povl Kjeld H.

Hej Jan
Flot og meget skarpt, rigtig godt billede.
mvh - povl
Bent S.

Stakkars kuer. Den nærmeste kua, ser misunnelig ut på deg. Er det jakka di, den drømte om? Et bilde jeg likte godt. Kan ikke noe for det; JEG ELSKER KUER!!!
Mvh. Bent
Nils B.

Hvor ble gresset av?, Flott bilde som gir oss en forsmak i kontrastform på hva vi har i vente. Har enda ikke hatt is på pyttene her i området, ei heller under null grader, men det kommer sikkert snart. Liker dine bilder av kyr.
mvh Nils
Carsten A.

De ser litt fortapt ut ja. Forøvrig en meget god illustrasjon på kameraets dynamikk, her er det toner overalt selv om motivkontrasten er høy. Fint teknisk arbeid!
MVH CA
Reidun G.

Dette synes jeg er bra fanget, flotte farger og snøværet kommer bra frem - og dessuten godt å se at det er andre som har fått snø også :-)
Reidun
Jan B.

Takk for kommentarene. Til dem som syns synd på kuene så gikk det ikke mer enn en time før alle var inne i et tørt og varmt fjøs.
Jan B
Tom A. T.

Bra bilde hvor jeg syntes du formidler kuenes sinnstemning på en bra måte. Ikke særlig gromt å være ute i slikt vær ;o)..
mvh Tom T
Roy S.

greit dok.bilde. brrrr.
Hege K.

Dette så surt og kaldt ut ja. Kom sikkert som et sjokk på kuene etter den lange varme høsten vi har hatt.
Fint bilde!

:-) Hege
Christoffer A.

Hehe, lar du de søte kuene dine fryse ;) Huff av meg. Jeg har faktisk oppsøkt noen kuer for å ta bilder av dem, men de beveger og muuuer i ett sett, så jeg tok noen bilder å ga opp. Men du får det vist til. Fint.

Chris
Janne Cesilie J.

Kjempeflott!
Elsker disse bildene av kyra dine!
Mvh JCJ
Erlend K.

I flokk og følge. Fint miljøbilde, og typisk kyr spør du meg. Sett med menneskelige øyne kan vi godt sympatisere, og lengte etter den varme fjøsen (dyrene altså...).

Du har klart å formidle en litt sur værtype på en ganske bra måte. Jeg liker bildet ditt.
Marius Helge L.

Hei.
Det fine med kyr. Er at jeg de til en hver tid ser ut til å stille seg likgyldige til alt. Selv i dette sure snøværet. Men tydeligvis bedrar skinnet, de er nok noen skikkelige maseræver når de vil inn.

Hilsen Marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu