Vågen i Bergen
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S DX NIKKOR 18-70mm/3.5-4.5 G
  • Brennvidde27mm
  • Blender-
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Erling K.

Bra! Fin høststemning, synes jeg

Erling
Tone A.

Hei
Eit fint oversiktsbilde frå Vågen der du også har fått med regnet. Her har du stått på Torget og fått med kjente landemerker for Bergen.
Men her kunne du brukt meir vidvinkel,slik at det ikkje blei så trangt i venstresida. Huset i høgrekanten er uheldig kutta og for å unngå midtstillinga av horisonten kunne du fjerna halve himmelen.
Bryggen med sine hus og båtane ligg som fargeklattar i regnvêret, og med refleksjonane av den blåtona himmelsprekken gir ein fin kontrast.
Sjølv har eg budd 20år i Bergen,og eit bilde med Bryggen og båtane utanfor er også eit alternativ som eg gjerne skulle ha sett.
:)Tone
Knut Flage H.

Takk for kommentarer, begge to!

Tone: Takk for konstruktiv kritikk. Er enig i at jeg godt kunne brukt litt mer vidvinkel. Ser på det som en god grunn til å anskaffe et ekstra objektiv. Jeg har riktig nok oppgitt 27mm som brennvidde, men det er som 35mm ekvivalent, altså 18mm på objektivet. Men har lenge ønsket meg et objektiv med kortere brennvidde, så vi får se om jeg ikke får plass til det i økonomien snart.:-)

Ja, det var en spennende tanke! Tror jeg må ta meg en tur tilbake på Bryggen når jeg kommer tilbake til Bergen neste gang.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu