Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per Olav V. T.
Grei situasjon-/miljøskildring og fin moderat fargesammensetning i bildet. Skråstillingen ble noe for mye etter min smak, selv om hun ser ut til å gå med tunge skritt :)
Per Olav
Thorbjørn R.
Fin hverdagsskildring. Utsnittet sitter bra, synes jeg.

Mvh Thorbjørn
Stig Børre E.
Morsom historie. Jeg syns skråstillingen er viktig. Motbakken blir brattere.

StigB
Lene L.
Bakken ble enda brattere,ser ut som hun sliter..fin skildring!Bra med katta som observerer!

Lene
Magne S.
Likte godt bildet. Jeg synes skråstilling fungerer bra. Har alltid hatt en mistanke om at katter er "onde" dyr, og her er det tydeligvis en som har planer om å kaste seg over matmor:-)
Chr. G.
Takk for kommentarer. Den noe muligens overdrevne skråstillingen var egentlig ikke planlagt, "det ble bare sånn". Syens elv den er noe i overkant, men lar det gå i denne omgang :-)
S. N.
Story, farger etc sitter, men skråstillingen er noe i overkant tung, selv for ei som stort sett liker seg litt på skråplanet. Hilsen Silje :)
Avsluttet .
Noe i overkant på skråplanet er det ja. Men i samme åndedrag må jeg legge til at det gir en effektfull verdi som kanskje er til å ta vare på.
Og damen har du fanget i riktig sekund, så sånt sett ser det ganske troverdig ut.
Legger merke til katten, ikke en vanlig huskatt kan det se ut som, med nokså lange bakben.
Fin kontrast med de grønne dørene i alt det grå.

mvh arild
Bente K.
Jeg har sansen for dette. Det er mest kattens forventningsfulle positur, nesten som en hund som vil være med på tur som fenger meg.
Vinkler m.m. bygger opp under kontakten (eller mangel på kontakt) mellom katt og dame.
Bente
Ingunn T.
Føler stemningen godt her. God fargeballanse i bildet. Dørene er flotte, det samme er de to skapningene. Men til syvende og sist er det skråstillingen som gjorde dette så stilig.

Mvh Ingunn Teigen
Chr. G.
Takk for ytterligere kommentarer!
Aina s.
Hei. Dette kan se ut som en tendens til å rotere bakken...(humoristisk ment)
Skråstillingen understreker tanken om et skråblikk på verden, et annet perspektiv. Synes også skråstillingen gjør bildet noe mer interessant. Skråstilling i seg selv er likevel ikke det eneste som bærer dette bildet. Liker at bildet ser ut til å være tatt fra kattens perspektiv. Fargekombinasjonene er også veldig gode. Valg av kutt og komp understreker et poeng- det å være trengt opp i et hjørne. Dama går i motbakke, og er trengt opp i et hjørne. Hun går forbi katten, og bildet gir meg følelsen av at hun ikke har overskudd til å gi/ dele oppmerksomhet til katten. Katten på sin side er trengt ned i et hjørne...Begge forblir ensomme med sine problemer.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu