What goes in, must come out
Utstyr
  • -
  • 300/2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_347371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jarle S.

Artig og slående tittel,og et fint portrett av en flott fugl.Skarpheten er mere enn godkjent og med den fine og rolige bakgrunnen,ble dette et fint bilde.

Mvh
Jarle
Håkon S.

Hallo.
Et knivskarpt og teknisk bra bilde av en liten tass som sitter med noe hvitt i tuppen av nebbet.
Pent bilde dette;)
anders s.

har den spydd,eller prøver den å spise sin egen dritt:-)
teknisk bra dette her marcus
mvh anders
Simon Iden B.

FLott bilde av myrsnipa
Liker godt bakgrunnen og steinen den står på
Det kan godt være at jeg tar feil, men syntes det er noe rart ang skarpheten på fuglen. Det er ikke det at den ikke er skarp, men syntes kanskje du har skarpet opp for mye. Syntes skarpheten på dette bildet var så annderledes enn dine andre bilder. Sier det en gang til : kan godt være jeg tar feil!

Stå på!
Håvard F.

Nydelig bilde av snipa, men reagerte også litt på skarpheten her. Kanskje litt mindre skarphet hadde gjort bildet litt mer naturlig. Ellers et godt knips.:)

mvh
Håvard
Marcus V.

Hei og takk for kommentarer.

Simon: Jeg ser det ihvertfall ikke på min skjerm. Grunnen til at det oppfattes slik er fordi hele fuglen er skarp grunnet (relativt) stor dybdeskarphet, og da blir overgangene til den duse bakgrunnen større. I tillegg er ikke dette opptak på åpen blender, og 300/2.8 + 1.4x nyter godt av en liten nedblending hva optiske prestasjoner angår.

Men, det skal også sies at bildet er redigert på 30 sekunder, lagret, og publisert. Det kan godt være at det da har kommet en noe hard bruk av USM, men på min skjerm ser det ikke overskarpet ut (men helt klart skarpt nok). Jeg ser også nå 7 elementer jeg burde ha klonet vekk, menmen, sånn blir det med hastverksarbeid.
Trond B.

Hei.
Flott bilde med god skarphet.
Mvh Trond
Kjartan T.

Skarpt og fint bilde av både fuglen og gørra. Ikke det bildet jeg ville ha valgt ut av serien med myrsnipebilder, men bra at noen tenker litt forskjellig.

Vanskelig å si så mye vettugt om et slikt bilde Marcus, bakgrunnen er grei, standpunkt er lavt og fint, komposisjon er tryggog god, det tekniske sitter, men innholdet er litt kjedelig(noen ville sagt dritt:-)
Marcus V.

Takk for kommentarer!

Kjartan: Nei, innholdet er alt annet enn spennende ja. Teknisk er det vel greit, men ingen spesiell situasjon eller stemning til at dette skiller seg noe særlig ut i mengden, selv om kanskje detaljene med "dritten" hever bildet noe over rene artsportretter.

Men, langt fra mitt beste myrsnipebilde, nei...
Marit O.

Fint fugle bilde dette Marcus
fint komp,men litt hard buk av usm litt glorie/halo som vises på stjerten samt litt overeksponert i enkelte partier på det hvite og hved og justere hvitbalangsen kommer fugl mere frem her.
Hva er det greiene på nebbe??
Ha en fin kveld!
Mvh Marit
Simon Iden B.

Vil bare påpeke at det hvite er som det skal, altså ikke utbrent
Marcus V.

Takk for kommentarer!
Arnold H.

Hei Marcus
Skarpt, bra komponert. På min skjerm er det nesten påfallande kor skarpt snipa skil seg frå bakgrunnen. På nakken og fremste del av ryggen er det nesten som der er ein strek langs kanten av fjørdrakta, men eg skjønar forklaringa di på dette. Klare fine fargar er det på snipa.

mvh
Arnold
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu