Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger510
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_346197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Artig froskebilde og fin plassering. Blir litt blasst etter min mening, litt mer kontrast kanskje...

Erik
Stig S.
Joda, helt greit/småmorsomt/Antonsensk froskebilde. Ikke blasst på min skjerm - kan slltid øke kontrasten noe, men det betyr minimalt for resultatet. Morsomt idag, glemt imorgen...

--stig--
Marcus B.
Det var en väldigt ovanlig bild detta, på ett positivt sätt! Idén är bra men bilden saknar något. Jag kan tänka mig att Eriks förslag med mer kontrast hjälper en del. Du skulle kunna göra den svartvit kanske och leka med verktygen dodge och burn i PS.

Mvh
/Marcus
Ivar B.
Kontrstnivået er godt, og jeg er usikker på om økt kontrast vil tilføre noe mer. Liker hvordan frosken glir inn i miljøet. Nålene gir fin struktur i flaten og forsterker opplevelsen av det forgjengelige. Et annerledes høstbilde. Mvh ivar.
frank ove v.
Ikke blasst på min skjerm heller.(har selv oppdaget hvilken stor forskjell det er på skjermer etter jeg kjøpte ny i sommer)Spennende og fint bilde, ( "livets forgjengelighet".)
Odd Tore S.
Her er det høst for både furubarnåler og en fortsatt meget ung frosk. De gikk ut av tiden på en dekorativ bakgrunn.
Utsnittet betoner froskens litenhet i det hele, og er etter min mening velvalgt. Dette, + velkomponert + spesielt motivvalg = signert ØA. På denne skjermen er det et visst magentastikk, men skjermen er ikke kalibrert, så jeg skal være forsiktig med bemerkninger om det tekniske.
Bortsett fra å spekulere over livets forgjengelighet, spekulerer jeg også over frosken, som ser svært død ut, men likevel ikke flatklemt, slik som døde frosker i det offentlige rom oftest gjør, og at den ser ut til å ligge over barnålene.
Odd Tore
Ivan H.
Hei,

Det trodde dette var en frosk som hadde falt i bakken og etterlatt seg et hull, og ble litt skuffet da jeg såg at det ikke var tilfelle :)

Hva om å prøve en versjon i s/h med økte kontraster? Kanskje det ville forsterket mitt førsteinntrykk?

Hilsen
Ivan Holmedal
Ut ifra utgangspunktet her, ville jeg strammet inn komposisjonen. Synes det er for mye flate rundt frosken, kanskje plassert den enda lenger ned i venstre hjørne?
Kjell Sigurd S.
Du fornekter deg ikke. Døden i en dekorativ variant. Fin utnyttelse av bildeflaten. Mangler litt på skarpheten for at det skal bli helt bra synes jeg, spesielt når bildet inneholder så mange fine detaljer.

Kjell S
Svend Wiig L.
Hei Øyvind!

Godt komponert der den inntørka, sprikende frosken er plassert i det gyldne snitt. Resten er kledelig dekorativt av sand, stein og vesentlige barnåler!

Godt sett og tatt er det en sier til dette!

Mvh Svend
Øyvind A.
Det stemmer at den ikke var flatklemt, Odd Tore. Men dau var'n lell.

Takk for kommentarene. Jeg har forresten gjort denne i s/h også, men synes farger ble bedre.

Ø.
Stig Børre E.
Fin vri. Hadde vært fristet til å klone vekk den brungule dngsen til høyre for frosken.

StigB
Øyvind A.
Har vært inne på tanken, Stig Børre. Takk for innspill.
Ø.
Carsten A.
Småartig med denne frosken som ser ut til å være under naturlig resirkulering, men dette blir ikke billedmessig interessant på høyde med det du vanligvis legger frem.

MVH CA
Hans Jacob H.
He he, du fornekter deg ikke Øyvind.
Synes dette ble et riktig så fint skogsbunnmønster som forteller om årstider og forgjengelighet, både for dyre- og planteriket.
Eneste lille pirk er at jeg synes frosken lå litt for skoleriktig i det gyldne snitt. :)
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Enig i at plasseringen er fantasiløs.
Ø.
Magnar B.
Hei Øyvind! Lekker tekstur, og morsomt hovedpoeng, ville tatt bort den brune lille dingsen for å få eit endå reinare og meir grafisk uttrykk.
Øyvind A.
Takk for det, Magnar. Enig i at "dingsen" burde vært fjernet.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu