The last dance
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-09 15:06:29
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_345519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ingunn T.
Liker frostgresset i v2, særlig der hvor lyset slipper til. Det er litt for mange blomster kanskje. De på høyre side er flotte med den fremste belyst og den andre difuse i skyggen bak. Tror kanskje jeg hadde forsøkt med et kutt på venstre side.
Jeg går for fargeversjonen her.

Mvh Ingunn Teigen
Avsluttet .
Utfordrene bilde å kommentere, nettopp det som gjør det interessant framfor all de "opplagte" motivene.
Jeg velger meg sorthvitt versjonen fordi dette er et bilde med mange elementer å forholde seg til(blomstene) Det har allikevel en grei komposisjon slik som det er med blomst i front som blikkfang sammen med det lyse gresset som fader ut utover i bakgrunnen. Fargene bringer inn "flere elementer" å forholde seg til som jeg synes forstyrrer det fine duse uttrykket som befinner seg i s/h versjonen.

mvh KjellH
Aina s.
Takk for ulike synspunkter Ingunn og Kjell. Jeg har vært litt usikker på hvilken versjon som fungerer best, da lyset kommer godt frem i fargeversjonen, mens sh versjonen blir mer harmonisk. Jeg prøvde å justere sh versjonen med større kontraster med tanke på lyset, men det ble ikke like bra. Det er kanskje litt mange blomster, men jeg syntes de alle holdt på med "noe" og hadde hver sin personlighet, så jeg klarte ikke å kutte dem. Siste sjanse for disse til å prate sammen og danse før snøen kommer.
Mvh Aina
Avsluttet .
"Siste sjanse for disse til å prate sammen og danse før snøen kommer"
Måtte bare kommentere den begrunnelsen din, nydelig poetisk tankegang som underbygger bildet uansett farge eller s/h :))
Aina s.
Takk for det Kjell. Det kan virke som om denne tankegangen ikke kommer godt nok frem av bildet i seg selv denne gangen. Jeg knipset det egentlig pga lyset, men da jeg bladde det opp, så jeg at de holdt på med noe alle sammen: De to bakerste til høyre lener seg mot hverandre mens de synger eller danser, helt bakerst er det en som svinger seg på dansegulvet, den i midten prøver å lokke den forreste med på dansen.
Til venstre har vi mamman og pappan og ungen, og for ikke å snakke om gamlingen som kroker seg nede i hjørnet til høyre. Men som sagt, det spørs om fantasien min overgår bildet. Uansett takk for positiv tilbakemelding.
Mvh Aina
Bodil Kristine F.
Formasjonene på en del av frostgresset har vakkert mønster - forgrunnen og den bøyde planten til venstre. Frost på gress og blomster er ikke det enkleste motivet... For meg blir komposisjonen uryddig. De hvite blomstene tiltrekker seg hver og en oppmerksomhet - vet ikke helt hvor blikket skal feste seg - og savner kontrast. V2 har det.
Mvh Bo
Bela D.
Hei
Dette er vakkere bilder og fantasien din henger ikke etter ;) - Kontrasten synes å mangle ved første blikk - men disse er foto som vokser jo lenger man ser på dem.
mvh
Odd
Aina s.
Takk for ulike synspunkter Bodil og Odd.
Mvh Aina
Jani F.
Hei Aina! Det fyrste som slo meg var at den duse sh -versjonen ER tittelen din... Dus og vakker poesi, den siste dansen før vinteren....(som du så fint skreiv;) Fargeversjonen blir for meg kun eit naturbilete og vekker ikkje dei same følelsene. Det var nokon som savna kontrast i #1, men det gjer IKKJE eg. Hadde bilete vore `skjerpa`så ville du ikkje fått fram den rette stemninga etter mitt syn. Dette er bra Aina! Mvh Jani...:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu