Rådyr
Utstyr
  • Canon 40d
  • Canon 300mmF2.8
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_345416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Borgar Engeland H.

Hver for seg tre ok bilder av rådyr, og da spess liker jeg det i midten. Men: Jeg henger meg desverre altfor mye opp i overgangen mellom bildet til venstre og det i midten. Kanskje det kunne være en ide å presentere som tre innrammede bilder inni en ramme - krøkkete forklart, men du skjønner sikkert hva jeg mener. Tror det kunne funket bra i dette tilfellet. Problemet slik jeg ser det nå er at den grønne gresskanten heller mot venstre for så å gjøre et godt hopp når den kommer til det venstre bildet.
Marcus V.

God komposisjon og artig med plasseringen av rådyrene, selv om det er samme dyr plassert alle tre stedene. God skarphet og greit lys, mulig noe mørkt presentert.

Kunne tenkt meg å se en større versjon av det første bildet, i høydeformat, med noe mer luft til venstre.
Borgar Engeland H.

Den presentasjonsmåten som jeg tenkte på kan du se her: http://www.fotomathilde.no/index1.html (gå inn under artist-kategorien og se det første bildet). Slettes ikke sikkert det funker i dette tilfellet, men ment som et forslag. Tror det også vil fremheve hvert enkelt bilde på en bedre måte, enn å forsøke å plassere tre bilder i ett.
Men dette er jo bare min mening, naturligvis:-)
Roland J.

Takker for fine kommentar
Borgar: du har helt ret i det du skriver, det var heller ikke meningen at det skulle se ud som et billede, men havde nok set bedre ud med hver sin ramme, så det vil jeg prøve at lave.

Marcus: Det må jeg se og jeg kan få Uploade en anden gang :-)
Øistein W.

Knallflott, enig med ei innramming for hvert enkelt bilde.

Mvh.
Øistein
Borgar Engeland H.

Jeg så av alt det andre arbeidet du har presentert for oss at dette neppe var et forsøk på å smelte sammen tre bilder, men jeg synes likevel den gresskanten som ble avbrutt det ble litt for forstyrrende med til at jeg kunne la det passere uten å kommentere det. Mye gode bilder i mappa di:)
Roy Sigurd K.

Bra bilde! Jeg er uenig i at dyra skal avbildes for seg selv. Dette bildet trodde jeg først var manipulert, men det ser ikke sånn ut nå. God fokus og glimrende komposisjon. Rett og slett et blinkskudd!
Roland J.

Takker for fint konstruktiv kritik, jeg vil prøve at arbejde vider med billedet. :-))

mvh Roland
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu