Silver Lake
Utsikt over Gaulosen og Leinøra Naturreservat.
(Mørk versjon av Silver Lake lagt ut på Bildekritikken)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-05 18:18:02
    Versjon #2
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344257} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
johnny leo j.
+2
Flott lys og vakkert SV bildet.

Bra jobbet.

Mvh Johnny
Øyvind S.
+1
Et vakkert skue du viser oss her, god linje innover i sjøen som leder øyet mot den mørke åskammem som deler bildet godt, videre god lagdeling med skyene og åsene innover, synes du har lykkes godt med lyset fra himmelen som skaper spenning i bildet og at det lyseste område ligger helt i høyre hjørne gjør mye for dybden..dette tror jeg ville gjort seg i stort format på lerret hvor strukturene i lerretet ville fremheve detaljene i motivet, det er nå bare min subjektive mening...godt arbeid..
Øyvind
Aina s.

Takk for tilbakemeldinger Johnny og Øyvind. Jeg har fått meg ny skjerm, og holder på å redigere alle (!!) bildene mine på nytt, da jeg har sett at de har vært for blasse på testprintene. Jeg fikk stort sett gode tilbakemeldinger på dette på bildekritikken da det lå ut i den mer blasse versjonen, så jeg lurte litt på om den faktisk var bedre. Fint med tilbakemeldinger på at denne versjonen fungerer. Øyvind, jeg har lyst til å prøve å printe dette, så det skal bli spennende å se om ny skjerm og print stemmer overens.
Mvh Aina
Wenche Irene K.

Heia Aina!

Jeg liker godt dette bildet ditt, men den mørkere (dusere) versjonen på BK best. På mine øyne kan denne versjonen virke noe for "skarp" i de lyse feltene.
Jeg virkelig BEUNDRER de solstrålene som du har fått frem så vakkert, og jeg gleder meg til mere av denne sorten fra deg!
Legg gjerne inn den versjonen som du har på BK her også.

Ha en strålende søndag videre! Det har vi her; ca 30 varme grader. *ler*

Hilsen
Wenche
Avsluttet .

Klassisk utsnitt med god dybde slik jeg ser det Aina, liker det.
Det meste er sagt, men husk å kalibrere skjermen
med jevne mellomrom.
Kanskje litt større format ved neste sving?
Mvh. Eivind 8~))
Aina s.

Wenche, jeg har ikke gjort andre forandringer med V1 her enn å lagt på endel svart (selective colours) på den som ligger ute på BK. Men det øker nok inntrykket av at kontrastene er hardere. Jeg legger ut en V2, som er en mellomting mellom den på BK og V1. Takk for kommentar Eivind. Denne skjermen er forhåpentligvis justert etter printerne der jeg har tenkt å få ut bildene. Er den ikke det nå- sier jeg som Queen (?),I´m going slightly mad...
(Var ikke det teksten på den sangen ?)
Mvh Aina
Geir F.

Et magisk og aldeles fantastisk lys.
Liker det jeg ser.
Fredrik S.

Vakkert!

På min skjerm fungerer V2 best, da man her bedre ser kulturlandskapet i midten. Ellers eit fantastisk lys som bryt gjennom, og eit fint gjenskinn i vatnet i bunn.

Ps: Berre pirk, men ville faktisk vurdert å fjerne den lille "prikken" ute på vatnet om du skal printe dette i stort format..sikkert ein båt eller noko, men bildet er ellers så stilreint..

Bildet kledde svart/kvitt godt!

Mvh Fredrik S
Aina s.

Takk for fine tilbakemeldinger Geir og Fredrik.
Fredrik, ser at både du og Wenche foretrekker at kulturlandskapet kommer frem. Jeg er ikke så begeistret for det selv, kanskje pga at man blir litt "lei" det man ser hver dag. Men takk for tilbakemeldinger om at helhetsinntrykket fungerer best i V2.
Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu