Bildet har ligge på hold noen år, er usikker på litt av hvert, bl. annet om dem tekniske presentasjonen er forkastelig. Utgangspunktet var ikke optimalt.

Noe av det jeg liker er det naturlige lyset nedenfra/opplyst hakeparti og øynene som havner i det mørkere området lenger opp.
Utstyr
  • -
  • Micro Nikkor 105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øyvind S.
Nært og godt utsnitt som jeg synes du har lykkes godt med å fremheve det glassaktigen blikket fra en gammel dame, strukturer i ansiktet kommer frem på en fremdragende måte, hakepartiet og delvis oppover kinnet er ikke ikke like velykket, mulig du er blitt litt lurt av lyskilden du har brukt her.. bilde med stort potesiale med litt etterarbeid.. det som fenget meg var blikket til den gamle damen..
Øyvind
Chr. G.
Takk for kommentar. Selv synes jeg lyset (sollys) som komer nedenfa og skaper kontraster i øvre del av anskitet samt framhever de noe vassne øynene er essensen her, og nettopp det som har gjort at bildet har "overlevd". Det jeg ikke synes funker helt er teknisk framstilling (litt i overkant oppskarpet?) og formatet.
Øyvind S.
Hei igjen..
Det vil jo være muligheter til å gjøre et nytt forsøk i forhold til oppskarpingen for å dempe den skarpe overgangen i hake/kinnpartiet, synes det ville være synd om du velger å forkaste et godt bilde... litt nyskjerrig på å høre hvorfor du vurderer at formatet ikke er optimalt?
Øyvind
Chr. G.
Formatet er hverken fugl (kvadratisk) eler fisk (2:3 slik kameraet leverer) og det "føles" på en måte at jeg har tilpasse formatet til motivet. Da er det ett eller annet jeg har bommet på under opptak - juks, med andre ord. (Kan dog strekke meg til kvadratisk beskjæring).
Øyvind S.
Lærerikt å høre din betrakning rundt formatvalg, setter stor pris på at du tar deg tid til å svare på mitt spørsmål...
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu