She was the Winter
Rotert snødyne.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-04 00:59:56
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-10-04 14:12:07
    Versjon #3
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger824
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
neil robert jones f.
Hei Aina,
bra bilde dette, (litt kaldt type av kvinne for min smak, men sikkert jeg får henne til å smelte med Engelsk sjarmen min)
God kontrast og myke linje.
Mvvh. Neil
anders s.
hmm og atter hmm foa min del
vet ikke helt hva jeg skal synes her,bortsett fra hmm:-)
ha en flotters helg aina
mvh anders
Aina s.
Takk for tilbakemeldinger Neil og Anders. Du hadde sikkert klart å smelte isdronningen Neil. Fint med tilbakemelding på sh´en og kontraster (lysere/mørkere). Man kan ha det mye moro med snø..Jeg har forøvrig kun rotert bildet, også litt curves og co, resten er moder natur i all sin prakt. Et rent naturbilde m.a.o. Takk for hmmm en Anders, koselig du har begynt å nynne til bildene mine,- eller var det noe annet? Ha en fin helg !
Mvh Aina
Tom T.
Du tar spennende bilder Aina:) For meg blir blir det bedre om du snur bilde 90 grader?

TomT
Øyvind S.
Spennede former og linjer, godt tenkt ved å snu snødynen, synes v2 ble best...
Øyvind
Aina s.
Takk for det Øyvind. Jeg har justert enda litt mer i etterkant, skal se om jeg får lagt ut V3 også. Jeg har prøvd å justere slik at det ikke blir for lyst (da blir det blasst), og ikke for store kontraster (da ser snøen litt hmm skjendet ut), og derfor er det lett at det blir for grått. Så prøver å finne en løsning mellom disse faktorene. Og Tom -NEI jeg har ikke tenkt å snu snødynen igjen...men takk for tilbakemelding.
Mvh Aina
Øyvind S.
Hei igjen..
Ser du har lagt ut en ny variant et lite kutt i toppen og min oppfattelse av formene nærmer seg det erotiske nå, håper ikke ikke du blir støtt av denne betraktingen, håper der er lov å skrive det jeg oppfatter.... liker godt kreativiteten din..
Øyvind
Aina s.
Takk for tilbakemelding på det Øyvind. Har lurt på om jeg kan kutte et sted, for å få rene cm på formatet. Kjekt å høre at et bittelite kutt i toppen ikke ødelegger inntrykket. Det er jo liksom meningen også at det skal ligne noe annet enn kjedelig snø.
Mvh Aina
ingebjørg fyrileiv g.
Akt? Jeg synes ikke at dette var så spennende, men det er kanskje fordi jeg ikke ser noen spennende former i bildet. Jeg synes ikke skyggene kommer til sin rett, og tonene er noen steder litt for lyse.

vh ingebjørg
Erling S. K.
Et bilde som er større enn seg selv - er nok det mange sikter mot. Her lykkes du ikke etter min mening. Dette engasjerer ikke tilstrekkelig.

Titler er i all hovedsak best på norsk (selvsagt utfordrende), men dette er et hederlig unntak!


mvh
Erling
Kjetil K.
Mulig v2 er best.. Jo, et spennende bilde. Veldig fine toner og former, og skyggen skjemmer ikke.. :)

-Kjetil-
Aina s.
Takk for tilbakemeldinger.
Ingebjørg, kategorien akt er brukt fordi jeg selv syntes dette lignet moder jords vagina, med litt fantasi. Jeg tenkte som så at det må bevise en gang for alle at hun er en kvinne, eller at isdronningen finnes..noe i den dur. En annen kategori kunne selvfølgelig vært natur eller landskap. (eller dyr: snø-mus?) Her er damen vinter, derav tittelen. Tittelen henspeiler også på at det som kan ligne noe annet (for de som ser det jeg ser), er vinter. Manglende fruktbarhet/dvale kan være en annen tolkning.
Hvorvidt man synes det er spennende er selvfølgelig en smakssak. Flott med ulike meninger. Jeg har slitt litt med å justere toner og skygger, så det kunne sikkert vært bedre. Erling og Kjetil, takk for ulike synspunkter.
Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu