Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Svend Wiig L.
Hei Stig!

Liker slike situasjonsbilder der denne herremannen med den fornøyelige buksa, holder sine eiendeler i en plastpose!

Miljøet rundt er godt komponert og skaper enda mer seerinteresse!
Vilken dør han står utenfor...ja, si det!??

Mulig bildet hadde blitt bedre med overskyet vær....MEN, det skal ikke ta bort bildets kvaliteter på noen som helst måte!

Bra!

Mvh Svend

Avsluttet .
En karakteristisk mann med spennnende trekk som gjør meg nysgjerrig. Fine gråtoner. Mitt eneste ankepunkt er at siden teksten på veggskiltene er skrevet på et språk jeg ikke forstår noe av - så, gir ikke mgivelsene her meg noe støtte i å forstå hva slags bygning han står utenfor. Derfor kunne du heller gått mye nærmere fra en annen vinkel etter min oppfatning. Om du gikk vesentlig nærmere, men ikke nærmere enn at du allikevel fikk med litt dør og vegg osv i bakgrunnen kunne du oppnådd mer bildemessig "kontakt" med mannen/motivet. Noe som ville styrket bildets fortelling.
Thorbjørn R.
Fint og underfundig miljøbilde fra byen. Positur og uttrykk på mannen synes jeg er meget bra. Lyset blir noe hardt - som Svend påpeker hadde det nok vært en fordel med overskyet her.

Mvh Thorbjørn
Eli R.
Jeg syns det hadde blitt renere om du hadde kuttet søppelbøtta til venstre. Jeg føelr ikke at den tilfører noe.
- Eli
Torbjørn V.
Spennende bilde som gir grunnlag for funderinger i mange retninger. Komposisjonen er slik jeg ville gjort det selv. Flotte gråtoner og kontrast.

Mvh Toby
Christer B.
Nydelig streetfoto, her har du knipset en hverdagshelt i egne tanker, god ettertenksom stemning. Bra etterbehandling. Kanskje litt midtstilt? Skulle gjerne sett hele bildeflaten.

Ikke helt enig med TN, gå nærmere, og karen vil merke deg, og magien er borte. ER: Søppelbøtta må være med! (det må resten av bildet også) Dette er GateBilde, skal vi ta bort alt som ikke "tilfører" noe sitter vi igjen men mann som klør seg i nesa!? Synes heller ikke lyset er for hardt, toneomfanget i ansiktet er perfekt; "Nei, kan'ke ta bilder idag, for det er for mye sol"... Come on!
Torbjørn V.
Hehehe...liker dine fine argumenter her. Et gatebilde er et gatebilde og da blir det i mine øyne feil å fjerne ting som ikke 'passer' inn - det er jo litt av magien i denne typen bilder!

Mvh Toby
Stig S.
Takker! Gatefoto er en sjanger jeg lar meg fascinere av, uten at jeg på noen måte føler at jeg mestrer den, så alle gode ideer og innspill mottas med takk!

Joda, lyset er litt hardt, men sånn er det ofte lenger syd; om å gjøre å gjøre det beste ut av det. Kunne gjerne valgt en annen vinkel eller gått nærmere, men det hadde blitt et helt annet bilde, og sannsynligvis uten mannens fine positur og tenksomme uttrykk, som var det som gjorde at jeg tok bildet...

Skiltene er på portugisisk: skjønner bare deler av dem selv, uten at det plager meg (noe om hvor en får adgangskort på dørskiltet...). Og søppelbøtta, Eli, var litt for godt skrudd fast til å fjernes;-) Laget en versjon uten søppelbøtta og trikkeskiltet, men det ble litt tomt og uten referanser til byen.

Gråtonene slet jeg litt med pga. det skarpe lyset, og skjorta ligger i grenseland for hva som er akseptabelt - litt mer arbeid må til før utskrift.

Igjen: takk:-)

--stig--
Svend Wiig L.
Hei igjen!

En liten kommentar til Christer Bell:
Sier ikke at en ikke skal ta bilder i sollys!!
Ville nevne det at med et bilde som er tatt i overskyet vær, er lettere å arbeide med i etterkant for toner og kontraster! En har så mye mer å gå på og kan justere til det en vil ha frem.
I høylys er det allerede store kontraster i et bilde som krever mer tid og mindre å spille på.

Søppelkassen skal være der...ja!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu