• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-30 17:10:10
    Versjon #2
Utstyr
  • 5D
  • 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342222} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Glam ja. Det er noe med vinkelen som skaper proporsjoner på kroppen og en kraft i uttrykket. En kraft som på et viss går litt utenpå de oftest vesentlig mer "glatte" bildene i sjangeren. Bakbelysningen er knall, diffus glow'en er kanskje litt i overkant for min smak - men til formålet er det jo helt passende!
John H.
Hei. Sjølv om biletet er noko overbelyst synes eg at det held mål. Liker høglyseffekta mot den svarte bakgrunnen. Fin positur på modellen som har eit litt forførande uttrykk.
John

Torbjørn V.
Jeg hadde kuttet bildet kvadratisk like under nedre skulder. Underarm, albue og torso tilfører ikke bildet noe. Ved et kvadratisk utsnitt blir det mer 'Marilyn Monroe' og mer mystikk.

Mvh Toby
Geir Roger S.
Spennende lyssetting. Forførerisk uttrykk i ansiktet, forsterket med håndens plassering. Dette er bra.

Men jeg ville ha kuttet bilde slik Torbjørn antyder. Den nederste delen av bildet gir meg bare inntrykk av at modellen fryser.

Mvh GeiR
Christer B.
Takker for alle innspill, legger ut en versjon som anbefalt av TV og GRS. Selv synes jeg kanskje denne varianten er litt oppbrukt, men smak og behag, ka dokker sjyns?
Geir Roger S.
Jeg synes versjon 2 i alle fall gir et renere inntrykk. Klassisk, javel, men det er da fint for det? Om det passer med intensjonen din, er det bare du som vet. :)
Torbjørn V.
Absolutt bedre med v2:-)

Mvh Toby
S. N.
Jeg holder en knapp på v1, jeg, og jeg skal prøve å forklare hvorfor. Det er noe med at når armene er med, ser vi at det er muskler også her, ikke bare blondt hår. lange negler og malte lepper. Hun ser tøffere ut i v1, rett og slett, noe som forsterkes av at hun ser litt ned på oss. V2 er pen og klassisk og forførende, men litt mer pusete. (Det er nok rødstrømpen i meg - hadde jeg vært modellen din hadde jeg likt å se meg selv som v1). Hilsen Silje
Christer B.
Takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu