• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-28 13:52:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • Carl Zeiss Planar 1:2,8 80mm T*
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_342070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Flott bilde, selv om det var mye kontrast, bra utrykk i ansiktet på gutten..Ser litt liten og fortapt ut..
Marcus B.
Det här gillar jag verkligen! Jag tycker dock kontrasten är lite hård överlag till vänster i bild, annars bra. Pojkens hår kunde nog bli bättre med mindre vitt. Småsaker detta, det är en bra bild!

Mvh
/Mvh
Kjetil H.
Veldig fint komponert med gutten og det tekniske i hver sin halvdel av bildet. Jeg har sansen for kontrastene her, de står til motivet.
Avsluttet .
Hei

Likte innholdet og komposisjonen i bilde ditt, men de harde kontrastene ødela litt for min del. Det blir rett og slett for lyst i de lyse partiene i bildet. Og når de lyse partiene er ca 95% av bildet så blir det hele ubehagelig å se på. Ville nok ha dempet kontrasten et par hakk. Det kan godt være at dette fungerer bedre på print da det får en litt mattere look når en printer det. Men på min skjerm synest jeg det ble litt for mye kontrast.

Vennlig Hilsen
Tord Andre Oen
Pasi A.
Jeg synes kompsisjjonen forsterker skillet mellom det som jeg leser som "det gode" i bildet, det som vi identifiserer oss med, nemlig gutten, og på den andre siden dette maskineriet av strøm som er stygt, hardt men som mange ikke ser at gjør våre omgivelser styggere (her kommer arkitekten fram =). Komposisjonen får gutten fram som hovedobjekt, men samtidig er han pushet ut mot kanten av dette maskineriet som også krever sin plass på billedflata, det hvite i mellom separerer de veldig fint. Som jeg leser bildet, så hadde man med fordel kunne flytte guttungen enda lenger mot kanten, gi han en litt mer ubehagelig plassering og favorisert strømkoblingene litt mer, akkurat nå er bildet veldig balansert og behagelig og den mangler litt uro. Jeg ser at du kanskje har brukt kontrasten til å gjøre bildet hardere, men det vet jeg ikke om jeg liker, det er som nevnt over kanskje litt for mye, den kunne ha vært mer elegant i toneforløpet, jeg har ingenting i mot utbrente flater, men de mørke partiene kunne ha fått mer definisjon. Jeg tror imidlertid at det hadde sett bra ut på print som det er fordi du hadde fått mer tonalitet fram automatisk.

Ellers så la jeg merke til at eneste grunnen til hvorfor jeg synes gutten er sympatisk er den lyse biten i håret og genserens mønster, hvis man hadde tatt bort de, så tror jeg at jeg hadde lest gutten som mye mer skummel pga utrykket og de mørke øyne.

Alt i alt et interessant bilde å se på.

mvh, P
Carl Endre E.
Takk for hyggelige kommentarer.

Er veldig glad i harde kontraster, men jeg ser at det kanskje kan bli litt mye av det gode her. Men som flere antyder så blir det langt bedre på papir. Da får jeg høy kontrast uten å miste så mye av nyansene i de lyse partiene. Jeg er ikke så dreven på digital bildebahandling.

CE
Kjetil H.
I den nye versjonen er det mye mer tekstur og nyanser over hele fjøla. Ikke minst i ansiktet til gutten og tøyet hans.
Torbjørn V.
Hatten av for denne...

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu