123
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
anders s.
god kveld marcus
er det du eller flykapteinen som har drukket? :-)en smule sjeiv horisont her,men jeg hadde sansen for det skjeive utsnittet :-)
hvor er dette tatt hen?
mvh anders
Marcus V.
Hei og takk for fin kritikk Anders, du vet jo hvordan jeg liker den. Hehe.

Er nok ikke noen som har drukket her, men flyet heller en del da det er under landing. Liker den skjeve horisonten godt selv - ellers ville jeg jo aldri lagt dette ut, ihvertfall ikke i bildeKRITIKKEN. Selv liker jeg den myke overgangen fra gjengrodd til utbrent diagonalt i bildet, spesielt siden bildet ikke er beskjært. I tillegg liker jeg veien som, ja, viser vei og utmerker seg.

Alt jeg har gjort av bilderedigering her er å konvertere til S/H og legge til litt støy. 350D er ikke kjent for å være støyfri, men på ISO 100 er det faktisk såpass brukbart at jeg måtte legge til litt støy. Hehe.

Marcus V.
Og ja, jeg vet ikke hvor bildet er tatt, egentlig. Jeg var på reise mellom Bergen, Oslo, Frankfurt, Munchen og Nice - dette tipper jeg er tatt under innflygning til Frankfurt. Har flere bilder fra turen som jeg er ganske fornøyd med, men jeg likte det kunstneriske i dette veldig godt selv.
anders s.
du får slenge ut flere bilder etter hvert
litt reiseinspirasjon er alltid koslig
mvh anders
Odd E. k.
Hei markus!

Flott 45 grader bank til baseturn for en visuell innflyging. Dårlig airmanskip dette, da svingene normalt ikke skal overstige 15 grader under flyging med passasjerfly, eller standardsvinger om en vil.
Flott fanget rett under skybasen der skarpheten er god . Kan sikkert passe i S/H dette.
Flott fanget Markus!

Ha en fin dag!

Mvh

Odd E.
Geir A. G.
O.E.K: Ahem, 15 grader bank gir nok alt for slak sving med et jetfly under vanlig innflygingsfart - det ville ha drevet flygelederne ved en travel flyplass til vanvidd! 25 grader er standarden.

Men ellers likte jeg bildet godt - her ville vel en rett horisont gjort bildet nokså kjedelig. Men bilder tatt gjennom det uklare plexiglasset innerst på et kabinvindu er vel teknisk utfordrende nok om man ikke skal legge på støy i etterkant i tillegg??
Marcus V.
Takk for din kommentar Geir!

Tja, fikk faktisk en del "ok" bilder (teknisk sett) gjennom glasset faktisk. Med rett etterbehandling tror jeg faktisk ikke det trenger å bli så aller verst.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu