Fullrigger ?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-20 16:02:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340433} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Øistein W.

Statsraaden i sin fulle prakt, synes bilde er bra men kanskje mere forfra en bakfra?
Greit teknisk.

Mvh.
Øistein
Magne A. B.

Rent praktisk, Statsraaden er ikke en fullrigger.
Per Ove H.

Flott gjengivelse av lyset på båten og ikke minst på seilene der kontrasten mellom solsiden skyggesiden kommer veldig bra fram.

Mvh
POH

Geir B.

Takk for kommentarer.

Magne har selvsagt rett, Sørlandet er imidlertid en fullrigger :-)

mvh
Geir

Bent R.

Hej:
Kanonflotte farver, og meget skarp. men på HB skal der 3 gange så meget vand under kølen, og 5 gange så meget vand foran forstavnen. Det ser ud som om skibet sejler ud af billedet. Ellers meget seværdigt. M.v.h. Bent
Arve Herman T.

Jeg bare måtte si at jeg likte bildet meget godt. Men jeg er ingen ekspert slik de som over her er.. Men likte fargene, lyset og ikke minst denne flotte seileren... takk for opplevlesen..

Mvh. Arve Herman Tangen
Magne A. B.

Likte faktisk versjon 2 av fullriggeren Sørlandet bedre. Det er et bilde som viser mye av kompleksiteten i riggen uten at alle seil er satt. Det er antagelig et bilde som må tas i rett øyeblikk. Seilene er her enten på vei "opp" eller "ned", om de ikke bare henger resignert "oppgitt" i påvente av mer vind. Etter kjølevannstripen og dømme loffer skuta her fra land mens den klargjøres for for seilas.
Marius S.

To fine bilder av to flotte båter. Har seilt med Lehmkuhl selv, som er en "tremastet barkrigget seilskip" siden dette ikke er kommet frem i tidligere kommentarer ;). Jeg fikk imidlertid ikke bilde av den med så mange av seilene oppe, det ser spesielt bra ut med stagseilene i tillegg.
Bra skarphet og fint "skyggelagt" mtp solen. Fikk lyst å melde meg på en tokt igjen ;)

Mvh Marius
Thomas S.

Fantastisk fint bilde og lyset kommer fra en fin vinkel og lager liv. Kunne bare tenkt meg en tanke mere lys. Tror ikke det er mye høylys med i histogrammet her.
Geir B.

Tusen takk for flere fine og oppmerksomme kommentarer.

Bildet er tatt da Tall Ship Race gikk ut fra Fedje i august 2008. Med lite vind, store dønninger og lav kveldssol var det et fantastisk skue å være midt blandt ca. 40 seilskuter.

mvh
Geir

Inger Nævdal S.


Hei.
Dette er jo Bergens stolthet, det er ikke en fullrigger den rigger ikke på den siste masten.Det er et nydelig bilde.Flott himmel bak.Har aldri fått sett den med alle seil oppe.Godt lys på selve båten.
Mva
Inger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu