Ein dyrevenn
Høna Småen, bonden Ivar og geita Huldra
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-10-06 07:55:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Fred S.

I alle dager... ! Her kommer jeg over et bilde som har gått meg hus forbi; og det verste er jo at det må ha havnet utenfor fokus hos en del andre også ! Det er jo et herlig situasjonsbilde; selv om nå situasjonen skulle være arrangert. Av en eller annen grunn er det slik jeg tenker meg vestlandsbonden (også de med fransk opprinnelse), det er litt Jakob Sande-aura over situasjonen. Kontakten med dyrene er i alle fall den beste, og personlig synes jeg geiter er landets mest sjarmerende dyr (med unntak av huset hund)
vh FredS
Ragnar W.

Joda, det er jo helt klart litt spes med ei høne, en ørn og ei geit i ett og samme bilde! ;-)

Fleip, til side: Er enig med Fred i hans betraktninger, men det blir allikevel ikke mer enn et ''greit'' bilde.

Men litt mer oppmerksomhet enn det har fått hittil er vel fortjent, så vi sier bra fanget!
Pascale B.

Takk for festlige komentarer! Det ga litt ekstra godt humør på laurdagskvelden. Må innrømme at eg var litt skuffa over null responsen.Eg innser at eg ikkje mestrer dette med bildekvalitet, men motivet var eg fornøyd med. Men det er jo en tendens på bildekritikken at noen får masse respons uansett mens andre får lite. Det er stortsett knytt til bildekvaliteten men ikkje alltid. Dette er ikkje noko kritikk, men ein konstatering. Det er heilt naturleg at kven som har tatt bildet betyr noko for merksemda. Dessutan er det stortsett de same som tek seg bryet med å skriva kommentarar ( ære være dem!) Men det fører av og til til at enkelte bra bilder får null respons. Det er jo ein umenneskeleg oppgåve å skrive til alle! Eg tenkjer spesielt på eit bilde eg oppdaga då eg samanlikna ulike kamera,bilde nr. 42623og som hadde ikkje fått ein einaste kommentar. Så det betyr ikkje alltid at bildet er heilt bånn om responsen er null.
Tilbake til dette bilde: eg kunne tenke meg å laga mørkare bakgrunn. korleis kan man få det til? Er det mulig å forklare det på eit par setninger?
Ein stor takk til dykk som har peiling og bruker av dykkar tid for å gje tips og oppmuntring til oss vanlege amatørar. Eg har lært mykje av å vandre i foto.no sine sider og lesa det De skriv.

Til F.S. Bonden er rotnorsk, med forfedre frå Undredal i dei eldste kyrkjebøkene :-)
Rune Edvin H.

Likte sammensetningen.
Høna ser forresten litt bekymra ut.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu