Fugler i vannets element
Skal vise bilder i OKK på mandag 15/9, om bruk av vann som element i fuglebilder og minner gjerne foto.nos medlemmer som er med i OKK om visningen.
Hensikten var å forsøke å vise hvordan vannmiljø kan benyttet som delabstrakt bakgrunn i et fuglebilde
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBlits på skjæren - tatt i dårlig lys, og dermed mørknet bakgrunn. Bakgrunnen er såpass langt unna at den ikke lysnes særlig opp av blitsen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan Fredrik I.
Flott strekk i kroppen, ok lys. Vannet/bakgrunnen konkurrerer vel mye med fuglen om oppmerksomheten i mine øyne. Vannet er kanskje ment like mye som interessepunkt som fuglen i dette bildet, men jeg blir fort "sliten" av å se på det. Tror jeg skal gi det litt tid å komme tilbake igjen..
Ivar B.
Dette ble flott. Jeg synes du lykkes med din hensikt. Bakgrunnen blir en viktig og spennende del av bildet og ikke bare en bakgrunn. Jeg synes i motsetning til forrige kommentator at fugl og bakgrunn ikke konkurerer på et negativt vis. Bakgrunnen tilfører kraft og spenning. Mvh ivar.
Jan-Eilert P.
Dæven skjære ;-) Flott framstilt bilde av skjæra dette. Bakgrunnen her er flott i seg selv og du har et flott bilde av skjæra som brytende element mot det mer diffuse. Jeg syns dette er skikkelig flott.

Jan-Eilert
anders s.
god kveld ketil
lenge siden jeg har sett noe til deg her inne,så det var koslig å se nye bilder fra deg.
synes dette ble et flott fuglebilde
bra skarphet på fuglen og pent komponert
bakgrunnen/speilinga er spennende,men kan kanskje virke en smule forstyrrende.
mvh anders
Ketil K.
Takk for kommentarene. Ser at det er litt ambivalens i svarene her. Personlig mener jeg bakgrunnen nettopp ikke forstyrrer, fordi fuglekroppen ligger i det lyse i bakgrunnen, mens fuglens lyse håndsvingfjær begge går over i det mørke. Det var ment å være noe av vitsen med bildeløsningen.
Inger-Lise S.
Meget bra bilde av skjæra. Klart og fint med glimt i øyet. Bildet skiller seg ut på grunn av bakgrunnen. Jeg syns den er kledelig og gir ekstra liv til bildet, uten å virke forstyrrende,-noe man lett kunne opplevd her.Det syns jeg du har unngått. Fin løsning dette.Fine fargetoner i bildet.

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.
Synes dette fungerer bra. Bakgrunnen tilfører mer enn den forstyrrer. Flott flukpositur. Refleksen i øyet virker noe kunstig.

Kjell S
Pål E.
Vakker positur, om enn litt langt unna. Liker bakgrunnen, men synes bildet er litt dunkelt. Ellers er det både spennende og relevant å få slike fremstillinger av en vanlig men flott og spesiell fugl.

Pål
johnny leo j.
Flott slik skjære har bredd ut sine vinger, bra fanget øyeblikk. Synes det mangler litt teknisk og att bakgrunnen forstyrrer litt.

Pluss for skyggen og posituren.

Severdig bildet

Mvh Johnny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu