Sandlo
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
anders s.
god dag nok en gang marcus:-)
synes dette ble et ok fluktbilde
ikke lett å få tatt fluktbilder av denne lile tassen:-)
skarpheten er brukbar,og det samme er detaljene.
den uskarpe fuglen trekker noe ned i mine øyne,men dette er nok bare en smakssak.
utsnittet er kanskje litt i det største laget,men å croppe enda mer,går sikkert ikke så bra med tanke på at bildet sikkert er croppa en god del allerede
mvh anders
Marcus V.
Hei Anders, og takk for din kommentar!

Absolutt ikke lett å fange disse på brikken, spesielt ikke liggende på magen og en avstand på 6-7 meter til fuglene som raser forbi i en vanvittig fart. Den uskarpe fuglen kunne jeg godt ha klonet vekk og tatt et tettere utsnitt - dette er såvidt beskjært. Helt innpå den skarpe fuglen kunne jeg nok ikke ha gått, men jeg kunne nok ha klonet vekk den uskarpe og gått noe nærmere den skarpe. Skal se om jeg får opp en V2 i løpet av dagen.
Odd E. k.
Hei Markus!

Et flott bilde av sandloparet som stryker vannflaten. Fin skarphet der også fargene og lyset er godt. Blåfargen i vannet fremhever godt fuglene samt at en nok kan se skyggene av de to også. Flott utsnitt som også viser noe av omgivelsene. Flott fanget fra krypstillingen Marcus!

Mvh

Odd E.
Simon Iden B.
Pent og anderledes bilde av sandloene
Fine farger og god skarphet.
Syntes bildet hadde blirr litt bedre om du hadde fokus på den fremste fuglen, da den er næermere og tøffere positur. Men vanskelig å gjøre noe i etterkant. Men er bedre øyekontakt på den som er i fokus nå

Stå på!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu