Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger474
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dag T.
Hmm, artig, men thumbnailen fungerte bedre enn den store versjonen. Dråpene er kjempetøffe, men bakgrunnen ble litt grøtete i stort format. En mindre utgave og/eller mer kontrast i bakgrunnen, kanskje...
Torbjørn K.
Joda, dette pirrer. Tenkte først at det var noe spindelvev og dråpe-greier, men man blir litt overrasket når man ser hva som sjuler seg i bakgrunnen. Skikkelig snerrende blikk. Jeg kan være enig med Dag at bakgrunnen har forbedringspotensiale.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Døden i hvitt... Det er noe forvridd over motivet som jeg liker. Dråpene i værhårene er selvsagt sentrale. Selv om jeg har sett dette før så tror jeg at jeg kunne gjettet fotografen her :-) Kanskje litt midtstilt.

Kjell S
S. N.
Hm, jeg blir ikke helt klok på dette. Har vært innom flere ganger og klarer ikke komme over at jeg rett og slett synes det er ubehagelig, med den gulaktige tungen (? bak der. Klarer ikke se om det jeg ser er dødt eller levende, men skulle ønsket meg den lille distansen sorthvitt hadde gitt.

Interessant komposisjon, midstilte skarpe dråper og snute, og to sorte øyne på skråss bak der, men litt mye verken-eller som rammer det hele inn.

Øyvind A.
Takk for gode kommentarer.
Det slår meg at det kanskje ikke framgår tydelig nok (?) at reven er dau.
Ø.
Carsten A.
Som S. Nilsen tok det i sin tid også for meg endel tid å få tak i dette bildet, det løste seg først da det ble opplyst (like etter opptaket) at denne polar/fjellreven er dau. Og da er det vel et spørsmål om bildet kommuniserer helt bra, eller kanskje like mye hva bildet kommuniserer? Mitt førsteinntrykk var noe abstrakt med realistiske innslag. Jeg tror nok også at en versjon hvor det legges noe større vekt på å tydeliggjøre bakgrunnen er det som skal til. Som det vises nå er jeg ikke helt fanget nei.

MVH CA
Øyvind A.
Takk for fin tilbakemelding Carsten. Det er etter hvert åpenbart for meg at det ikke kommuniser slik det var ment.

Flere av dere nevner bakgrunnen. Siden jeg var usikker under opptakssituasjonen, har jeg laget mange varianter av dette, med ulik grad av nedblending. Jeg skal se hva jeg kan få ut av en versjon med noe mer tydelig ansikt.

Ellers må jeg bare si at dette var en bevisst test på hva f/64 er god for. Den siden av det opplever jeg som vellykket - ikke noe dilldall, bare gode, kritiske og reflekterte innspill. Flott!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu