Den lille verden
Fortsetter med sommerens detaljer fra den lille verden, stor for noen:)
Mellom margarittens blomster etter en natt med regn.
Utstyr
  • Nikon D50
  • Sigma105mm f2.8
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • AnnetLysnet noe i levels, ellers fjernet støy, selektivt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Monika Frisvold V.
God morgen Anne.
Liker bildet ditt med blomsterfluen som sitter og speider utover den dråpeholdige stilken til margeritten. fin skarphet og gode duse farger.

mvh monika
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet har en god teknisk kvalitet hvor det ikke er å klage på noe. Jeg liker fargene i bildet, samt dråpene. Komposisjonsmessig blir de litt konkurrerende med flua, men det gjør ikke stort da det er en god helhet.

vh ingebjørg
Ole A. V.
Behagelig bokeh på bakgrunnen, og pent med dråpene på stilken. Teknisk mangler det litt den skarpheten en er blitt vant til (bortskjemt med?) på makrobilder, særlig på stilken og dråpene virker detaljene litt ulne. Støyfjerning?
Det store rosa området av blomsten på høyre side trekker for meg til seg for mye oppmerksomhet, blir for tungt, og forstyrrer likevekten i bildet. Om du hadde vinklet litt mer fra venstre og kuttet bort hele det rosa området hadde det etter min mening gitt en mer harmonisk komposisjon.
Marcus V.
Bra plassering av fokus og OK skarphet. Bildet ser ikke 100% topp ut rent teknisk, jeg mistenker at det er noe hardt beskåret - kan det stemme?

Fine farger er det også. Dråpene til venstre tilfører veldig mye og gjør at komposisjonen fungerer meget godt slik den er nå. Bra plassering av fuglen i billedflaten. Kunne kanskje ha ønsket hakket mer kontrast.
Anne Ø.
Takker for tilbakemeldingene.
Bildet er ikke croppet Marcus.
Støyfjerning er kun brukt selektivt på
bakgrunn Ole.
Takker for deres uttalelser for resten av bilde.
drar det med meg videre.
Jarle L.
Jeg har sett mange insektbilder, men dette skiller seg litt ut pga av dråpene, som "gjør" det meste av bildet synes jeg. Du har også gjentagelse av fargene bakover i bildet.. bra. Du kunne kanskje hatt litt mer dybde, slik at mer av fluen ble skarp. Fint komponert og jevnt over et veldig bra bilde.

Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu