Schwäben
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Per Harald G.
Fine linjer, flater og kontrastar her. Teknisk bra ser det ut til å vere.

Kanskje du kunne ha kome nærare kornaksa, fått med meir detaljar av det. Då hadde du måtta sløyfa det grøne graset i forgrunnen, og endra litt på kompen...hm... eg er usikker....: )
Ivar B.
Flater og komposisjon sitter optimalt i mine øyne. Skylaget skaper dybde og dramatikk. Fin høststemning. Bildet funger også meget godt i S/h, og kanskje enda bedre enn i farger i mine øyne. Dette blir selvsagt en smaksak, bildet er i alle fall et godt gjennomført landskapsbilde. Mvh ivar.
Stig S.
Tusen takk, Per Harald og Ivar!

Synes selv at bildet mister noe ved å fjerne det grønne forrest. S/H; tja, kanskje det? ble så opphengt i de gule feltene at jeg ikke engang tenkte tanken. Kanskje jeg skulle prøve?

--stig--

Stig Børre E.
Farger, format og flateinndeling fungerer topp. Et bilde som er godt å vile øynene på.

StigB
Stig S.
Hjerteligst, StigB :-)

--stig--

Thorbjørn R.
Normalt er jeg skeptisk til slik kraftig farge og kontrastbruk, men her synes jeg faktisk det fungerer bra -og fint samspill mellom fargene. Meget bra linjebruk og dybde i bildet. Skulle du hevet dette ytterligere i mine øyne, så hadde du fått med et lite overraskelsesmoment, f.eks et dyr langt bak på åkeren.

Mvh Thorbjørn
Erik J.
Fin komposisjon og fin flatebruk. Flotte skyformasjoner, som blir enda finere når jeg trykker på gråskalaknappen. Et fint landskapsbilde! Jeg ville vurdert en beskjæring av bildets venstre del, gjennom den bittelille prikken over kornåkeren, men det avhenger litt av bruk av bildet/ønsket format. Ditt format er nemlig veldig bra her.
Stig S.
Thorbjørn: Leter ofte etter et slikt overraskelsesmoment, så jeg er slett ikke uenig i det du sier. Samtidig er det av og til godt å bare hvile øynene;-)
Erik: Prikken irriterer når du har gjort meg oppmerksom på den... Prøvde ulike formater, men syntes at bildet fortjente bredden.
Takk begge to for fine kommentarer!

--stig--

Espen R.
Hei Stig
Jeg synes dette ble bra, og jeg liker godt landskapsbilder med mye smell i fargene og kontrastene. Flott linjeføring i billedflaten også. Vellykket dette.
vh
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu