Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_335377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune Edvin H.

På en måte fint, men på en annen måte litt for hardt slik at jeg ikke helt klarer å få bygget meg en historie. Skal kikke mer på det og se om det endrer seg.
Rune
Dan S.

vet ikke helt hva jeg får ut av dette Julie,syns jeg ser noe trestruktur i det større hvite feltet men kan være jeg er helt på jordet.Vet du jobber mye og lenge med bildene dine så en mening med dette må det være?kunne vært interessant å fått et lite hint ihvertfall:) nå fremstår det som strukturer som er veldig vanskelig å feste til noe kjent eller en mening.

mvh Dan Sandmoen
Julie E.

Takk for kommentarer! Dette er egentlig et stoppested på veien.......trur eg..............noen ganger blir jeg så forvirret når noen liker noe som jeg selv mener ikke er ferdig.
MEn vedkommende som ønsket seg bildet så det i A3 kopi, noe som riktignok gir et ganske annet inntrykk........................men likevel...............?..............
mvh forvirret Julie :-)
Kai B.

Hei Julie.
Har stooooor sans for det du gjør. Her blir det hele abstrakt og overlater
det meste til betrakteren. Da er det jo greit og ha noen referanser med
seg i sekken. Dette er nok et eksempel på at noe av det du lager burde ha vært presentert i stort format. Kanskje du kunne ha satt gråtonebildet opp
mot dette abstrakte.
___________________Kai
Julie E.

Takk Kai, for at du liker hva jeg holder på med. Det gleder meg veldig!
Ja, jeg tester ut formater her, og bildet kan rett og slett ikke være lite. Artige ting skjer med dette bildet når det kommer opp i en god størrelse.
Jobber litt med forskjellige varianter, har også testet som du nevner, å sette gråtonebildet opp mot dette.
Har ikke bestemt meg enda for hvilken retning bildet bør få ta, men ditt innspill setter jeg høyt i forhold til å finne ut av det. :-) Takk!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu