Lago d'Orta V
Bildet inngår i albumet Liguria & Piemonte -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX VR ZOOM NIKKOR 18-200mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eli R.

Flott! Instinktivt har jeg lyst å dreie bildet litt til høyre, føler det tipper.
- Eli
Ann T.

Enda et fint bilde fra Italia fra deg Steinulf! Et nydelig sted med fine, fotogeniske byggninger. Mange fine motiver sikkert. Synes at du har fanget en bra stemning her. Folk som spasere sakte, har god tid til å stå og prate, eller ta seg en kaffe latté, mens en kar i arbeidsklar gjøre bakgrunnsarbeid. Du gir meg reise lyst!
Mvh. Ann
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Et fint bilde med utsøkt utsnitt! Og det er ikke altid enkelt med slike bilder! Fine detaljer, både i lys og skygger. Veldig informativt og bra!

mvh, johann
Ole-Kristian T.

Hei Steinulf, et fint fortellende og miljøskildrende bilde fra Italia. Utsnittet er en utfordring her, men jeg synes du har kuttet bra. Hadde det vært mitt bilde, hadde jeg helt klart droppet den hvite rammen og bare hatt svart rundt. En av grunnene er at i venstre billedkant er det mye hvitt ytterst i bildet og uttrykket der blir litt forvirrende. For øvrig er det så pass mange linjer og elementer i bildet at det enkle vil fungerer best som omslag, det er min mening :).
Espen A. I.

Du liker reisebilder/snapshots. Fint teknisk, kanskje litt grøtete noen steder, men det spiller ingen rolle. Fint sted.

E.
Bente K.

Greit bilde fra et hyggelig sted med moderne mennesker rundt historiske bygninger. Det som tar oppmersomhet her blir alikevel mannen i orange bukse som tilsynelatende leter etter noe i søppelbøtten. Dette skaper et brudd i bildets ellers så turistaktige landskap. Da kan det diskuteres om dette bruddet redder eller ødelegger bildet. Jeg synes det gjør bildet mer interessant.
Bente

Anne-Lise S.
+1
Her skjer det mye på en gang! :-) Som lærer får jeg lyst til å ta dette bildet med til elevene mine for at de skal velge seg en av personene og fantasere frem den enes opplevelser av det å være på dette torvet! :-) Det kunne blitt en svært spennende opplevelse å lese i etterkant! :-) Pga. nettopp lærergjerningen lar jeg meg selv fascinere og blir sittende og tenke over den enkelte i dette bildet. Ikke minst ser jeg arv, kultur, historie, arkitektur, ulik samfunnsmessig rang, og ikke minst masse italiensk is og kaffe! :-) Herlig! :) Enig i følelsen av tilting, og også ift. ramma. Den er ikke nødvendig her. :-) Har du tenkt over lyset? Er det noe å gjøre med det for å bedre få dempet de lyse områdene bl.a. på klær? Jeg kan egentlig også tenke meg at fargene på bygningene kan ha vært mer metta? Men hva vet vel jeg? Jeg er bare en blindpassasjer ..... :-)

Anne-Lise
Steinulf L.

Takk for kommentarene. Jeg forstår følelsen av tilting. Torvet heller mot venstre og det flotte tårnet i bakgrunnen har vegger som skrår innover. Fargene på veggen er flere hundre år gamle og fremstår på min skjerm akkurat så matte og falmede som jeg opplevde dem. Ellers så treffer du ganske godt Anne-Lise på hva jeg også så; en hel serie med små fortellinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu