balanserende morgendugg
Bildet er tatt på fjellet i sommer. Klokka var kanskje et sted mellom seks og syv, og natten var preget av tung havskodde, og litt nedbør.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Sverre E.
Hei Ingebjørg.
Delikat dette.
Dråpenes plassering i nettet i forhold til ''formen'' på lyset i bakgrunnen gjør seg veldig godt.
Fokuset på den største dråpen er bra, men uskarpheten på de andre gjør at blikket (ved nærmere studering) har en tendens til å falle ut på venstre side.
Liker fargene godt.

mvh
Sverre E
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Liker formen som gjentar seg i skyene/tåka bak. Hadde gjerne sett at alle dråpene var i fokus, men det er enkelt å si! For de som var skarpe ble kjempetøffe!

MvH, Johann
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette syns eg var stilig og severdig.
Det einaste som forstyrrer harmonien litt er det spindelvevet utan dråpar som går på tvers nedover i bildeflaten.
Ellers flott!

Inger Anne
Kjell Sigurd S.
Enkelt og pent. Fine blåtoner. Liker det jeg ser men det blir kanskje litt ''endimensjonalt''? Du har så mange flotte i samme sjanger så det er lett å falle for fristelsen med å sammenligne. Støtter SE's siste avsnitt. Definitivt Ingebjørgsk og severdig.

Kjell S
John H.
Hei Ingebjørg.
Silig og enkelt. Skarpheten sitter der den skal på den største dråpen. Duse fine blåtoner. Liker det jeg ser, men det er ingen høydare i din meget severdige bildesamling.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, og takk for kommentarer!

Sverre - Ja, er enig i at blikket kan flakke litt her. Var litt usikker, så det er fint å høre at du/dere bemerker det. Skarpheten er nok det største problemet, for komposisjonen liker jeg.

Jóhann - Ja, det er enkelt å si... Tok temmelig mange duggbilder denne morgenen, men det ble ikke mange som ble gode. I kombinasjonen bris, lite lys og ikke noe stativ blir det ikke skarpere. -Så er jeg jo glad i f 2,8 og da...

Inger Anne - Jeg glemte å fjerne vevet på tvers, men skal ta det i fila.


Ha en fin dag!
-Ingebjørg
Ivar B.
Dette likte jeg. Flakkende blikk er ikke noe problem for meg her. Jeg viler blikket fint på den størse dråpen. Bildet er rent og fint i komposisjon og fargetoner. Lekkert! Mvh Ivar.
Ingunn T.
Liker bildet ditt godt. ''Veien'' blir smalere og smalere til den ender som en prikk langt der ute i ''horisonten''. Den største dråpen med de mindre under er dog hovedattraksjonen. Deilig blått.

Mvh Ingunn Teigen
Avsluttet .
Ingen er som a Ingebjørg, nei inger er som..........
Det første jeg legger merke til i bilde ditt; nei, jeg skal ikke si at det er et ekte Ingebjørgs, det er hvor vågalt du har valgt å legge det skarpe perlekjede på den lyse bakgrunnen. Synes det var en liten lekkerbisken.
Og hvor godt det hele balanserer med den mørkere høyresiden.
Fin rytme og gode linjer og diagonaler i duggens verden velplassert i bildet.

Liker også hvordan skarpheten opparbeider seg til max opp til den største dråpen.
Vakkert, elegant og severdig til tusen.
Søren og, ingen pirk:)

fina helgå
mvh arild
Jani F.
Hei Ingebjørg! Dette var smakfullt og lekkert presentert. Herlige fargetoner og duggfriske dråper:) Det einaste som forstyrrer auga mitt ørlite er det duse spindelvevet på tvers, elles syns eg du har balansert godt dei duse og skarpe partia i bilete. Ser at du bruker Tamron 90 mm, har nett kjøpt meg ei slik men har ikkje fått tid til å prøve så mykje enno. Vil gjerne lære, kva innstillinger har du brukt her?
Mvh Jani....:)
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere kommentarer!

Arild - Ingen er som a Ingebjørg ja. Det er kanskje bra:) Fint du liker det. -Men litt å pirke på er det vel...

Jani - Ja, jeg har registrert det spindelvevet og kommer nok til å fjerne det i fila. Gratulerer med tamronen! Det er uten tvil yndlingsobjektivet mitt, og jeg er veldig fornøye. Så det må du kose deg med! Innstillingene her er 5,6 (etter å ha sjekka) og 1/100 sek. 90mm, og uten stativ...


-Ingebjørg
Jani F.
Tusen takk Ingebjørg- skal prøve det ut:) Ha ei god natt Zzz. Mvh Jani
Kristin S.
Lekkert bilde med hærlige blåtoner. Skal være enig med IB har heller ikke noe problem med flakkende blikk, da øyet hviler på den skarpe store dråpen:) Liker dette.

Mvh Kristin
Arunas Z.
Hei,
liker dette veldig bra, vakkert!!!
Mvh
Arunas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu