Museumsbesøk
Fotografiets dag, Horten 2008
Fotograf
Utstyr
  • Voigtlander Perkeo I m/Color Skopar 80mm f. 3,5
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeIlford FP4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Marlene Grevle H.

det er utrolig at et motiv så banalt som dette kan være spennede og jeg vet ikke hva som gjør det, men jeg elsker det. Kontrasten og teksturene fremprovoserer en slags rar, melankolsk følelse. Veldig pent!
Eli R.

Jeg også lot meg umiddelbart fascinere av dette bildet. Vet ikke helt hvorfor. Liker speilingen bildet på veggen og lampen på høyre side, syns at det balanserer bildet fint. Lurte litt på om det var litt mye gulv foran men kom til at jeg ikke syns det. Jeg syns tvert imot stripen av at noe er blitt slept på tvers av gulvbordene rettferdiggjør at forgrunnen er med og at stripen skaper en kontakt frem til mannen. Jeg syns det er fint at han er plassert til høyre for vinduet, på den ledige flaten mellom vindu og veggpryd.
- Eli
Anne Kari Berg K.

Jeg liker også denne komposisjonen. Ser ut som det er gamle Preus som går over gulvet?


mvh Anne Kari
Tor B.

Takk for tilbakemeldinger. Jeg ble selv fasinert av gulvet i trappegangen og forsøkte å fange stemningen uten biltz med mitt gamle foldekamera, da en av de andre besøkende kom ned trappen til venstre og ga meg en god komposisjon. Mvh Tor.
Torsten H.

Veldig spennende og fantastisk med 6x6 format.

Fint sko har du også :) hehe

Mvh Torsten
Tor B.

Hei Torsten, glad u likte bildet. Jeg så ikke at jeg var med før jeg hadde lagt ut bildet. Du har rett, helt nye ''hiking'' sko;-) Tor.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu