blomstens kjølige harmoni
Rundsoldoggens blomst fotografert etter en overnatting i fjellet for noen dager siden. Bildet er tatt på morgenen, og det er fravær av sol. For meg symboliserer fargene en sommer som er over for denne gang...

(Latin; drosera rotundifolia)
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • tamron 90 mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thorbjørn R.
Behagelig, dus bakgrunn. Fint plassert skarphetsplan. Måten stilken viskes ut nedover er også vellykket. Men jeg savner det lille ekstra her.

Mvh Thorbjørn

John H.
Hei Ingebjørg.
Som vanlig er både utsnitt og komposisjon på plass og med tydelig Ingebjørgsignatur. Med undertekst står bildet støtt og formidler det du skriver. Men bildet mangler likevel det lille ekstra. Savner skarpheten og ett fast punkt å feste øynene på.
John
Avsluttet .
Et enkelt og fint bilde.
Liker fargetonene,men er enig med de to andre om at bildet mangler det lille ekstra.Det er litt flatt,og kanskje er det lyset som mangler.Forstår hva du ser i bildet,men det mangler liksom den lille ekstra piffen som mange av bildene dine pleier å ha.
Hilsen Tone!
Torbjørn K.
Enkelt og pene farger og lys, men bildet i seg selv blir for kjedelig. En maur eller ett eller annet insekt ville fanget interessen og gjort bildet mer spennende.

Torbjørn
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Hjemme enda? Og ikke si det, sommeren varer helt til jul. Men du gleder deg vel til snø og uff huff.
Et bilde som er deg på sitt beste. Farver, den flotte symmetrien, og jeg liker at du lar det være et hint av lyse toner ytterst på disse ''hva du en kaller det for noe''.
For hver gang jeg skroller opp for å se bilde igjen; for å finne noe å klage på; jeg finner det ikke.
Jeg liker det bare bedre og bedre med og bedre. Veldig fint og veldig deg, og dette skal jeg ha i 30-50 format. Ramma ligger klar her hos meg.

Nydelig, dusheten, en bitteliten dasj av skarphetsplanet finner jeg også hvis jeg legger godviljen til. Hadde jeg sluppet å lagt godviljen ville det havnet rett i anbefalingsboksen.
Takk for titten på denne dagen:)

mvh arild
Avsluttet .
Ingebjørg! Sett grå bakgrunn istedenfor. Bildet blir enda bedre da.

hilsen arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer alle sammen.

Alle unntatt Arild - Forstår at dere savner noe, og en maur hadde jo alltids vært velkommen hos meg. Personlig liker jeg jo lite elementer, og det dere savner finner jeg i fargene. Men smaken er jo ulik, og jeg setter veldig stor pris på deres ærlighet. Det er bra!

Arild - Trivelig å snakke med deg, og takk for en hyggelig kommentar. Jeg gleder meg til snøen ja, ingen tvil om det. Noen ganger mån legge til godviljen, og slik skal det vel være!? Litt motstand vet du. Grå bakgrunn er lagt på, og ''bestillingen'' får vi snakk nærmere om.


-Ingebjørg
Hjalmar J.
Så var det dette med midstilt motiv da :-)
ingebjørg fyrileiv g.
-Kommer an på hva man tar bilde av, og hvordan omgivelsene stiller seg til midtstillingen...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu