Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_332379} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helene N.
Dette bildet ble jeg facinert av. Liker linjer, komp. og dybde (selvfølgelig). Men det som gjør bildet til noe mer for meg er kontrasten mellom det vandaliserte industrielle og det mer dagligdagse (for meg) miljøet av stille gater og trær utenfor.
M.v.h. Helene
Thorbjørn R.
Fin skildring fra bymiljø. Du får til et fint sug innover i bildet. Personen ville jeg kanskje hatt litt lengre unna. S/h-tonene fungere bra på min skjerm.

Mvh Thorbjørn
Ivan H.
Hei Torbjørn,

Er dette bildet tilfeldig tatt? Eller planlagt?
Grunnen til at jeg spør jeg om det er noen tanker bak plasseringen av damen. Her er hodet ''i'' utgangen av tunnelen. Men da hadde du ikke fått utgangen midtstillt her, noe som nok er ønskelig fra din side (som jeg også synes fungerer)
Hva om kvinnen hadde vært avbildet litt lenger til høyre? Altså en liten endring på kameravinkel. Da hadde strukturen i gulvet kommet bedre frem.
Fin struktur i gulvet på gangbrua, som blir litt vekke. Litt mer lys i bunn?

Ellers likte jeg bildet og motivet. Fin etterbehandling, men ønsker litt lysere gulv:) Kult med tagging og skittne vinduer. Her har du fått frem strukturen.

Hilsen
Ivan Holmedal
Alain F.
Hei Torbjørn.

flott miljø i bildet. Modellen kunne godt vært lengre borte men hun hjelper meg å tolke bilde siden vi ser henne relativt nært.

Bildet spørr meg noe, men gir ikke klart svar. Hvem eller hva er det denne broen beskytter? Er den bygget slik for å beskytte de som passerer den fra det ytre eller skal broen beskytte det ytre miljøet fra dem som er inne på bruen?

Et annet alternativ er at broen skal beskytte dem som er på broen fra seg selv. (les selvmord osv)

Personen på bildet ser ikke ut til å ønske å skade det ytre miljøet samt at miljøet utenfor ser ikke ut til å ønske å skade den som passerer over det.

Et interessant bilde som får mine tanker til å fly litt. Bra fanget. Dette er en location jeg kunne laget en større fotoserie av.

Mvh
Alain
Stig Børre E.
Kult. Fin komposisjon og fine toner. Bilen nede til høyre ødelegger en del.

StigB
Avsluttet .
Rått bilde, virker nesten uhyggelig å gå der. Dette falt virkelig i smak hos meg. Vet ikke om dama er stilt inn i bilde eller tatt tilfeldig, men vis det er en modell av deg ville jeg ha droppet veska, skjorta var en god kontrast imot det mørke og uhyggelige, så veska kommer litt i veien, men det er bare små detalj.

Mvh Janita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu